airproducts-logo Go to Home Page

Argon BIP®-cilinder

Ultrazuiver gas met ongeëvenaarde specificaties

De Experis-reeks speciale gassen van Air Products omvat een aantal UHP-argonproducten (ultrahoge zuiverheid) met specificaties die u gemoedsrust moeten bieden, ongeacht uw toepassing.

Het BIP®-assortiment is oorspronkelijk ontwikkeld om de hoofdoorzaak te elimineren van enkele van de grootste problemen waarmee analisten en gaschromatografie (GC) en inductief gekoppeld plasma (ICP-)spectroscopie worden geconfronteerd door de verwijdering van de kritieke onzuiverheden, zuurstof en vocht uit de drager gassen, detectiegassen, suppletiegassen en instrumentbrandstofgassen.

Omdat elke cilinder een onafhankelijk zuiveringssysteem heeft, bestaande uit een speciaal ontworpen klep en een zuiveringsbed, waardoor het een van de zuiverste ultrazuivere gassen op de markt kan leveren.

BIP®-argon met onzuiverheidsniveaus van minder dan 10 ppb voor zuurstof, 20 ppb voor vocht en 10 ppb voor totale koolwaterstoffen is daarom bij uitstek geschikt voor analytische toepassingen of processen waarbij deze verbindingen in grotere concentraties een nadelig effect op de resultaten kunnen hebben of apparatuur zelf.

Download de brochure met de technische specificatie Argon voor ultrazuivere gassen van Experis®

Overzicht

Gespecialiseerde analytische en industriële toepassingen vereisen een zekerheid van de gaszuiverheid op het punt van gebruik. BIP® gassen garanderen de hoogste zuiverheidsniveaus. Ultra lage onzuiverheidsniveaus garanderen de nauwkeurigheid van uw resultaten.

BIP® technologie betekent fail-safe analyses voor alle GC-gebruikers, omdat de gassen een onzuiverheidsniveau hebben van slechts 10 ppb THC, 10 ppb O ₂ en 20 ppb H ₂ O. Elke gascilinder die is voorzien van BIP® technologie biedt GC-gebruikers het voordeel van een verbeterde basislijn, betere piekscheiding, lagere detectielimieten en grotere gevoeligheid. Naast een langere levensduur van kolommen en detectoren en minimaal onderhoud.

BIP® gas is het zero-defect gas

Download het gegevensblad van de BIP® Built-in Purifier Technology

Voordelen van BIP®-technologie

Cilinders met ingebouwde zuiveraar die O₂- en H₂0-onzuiverheden minimaliseren

Betere analyse

Met de BIP®-technologie beschikt u over gassen die tot 300 keer zuiverder zijn dan conventionele draaggassen

Lagere kosten

Minder zuurstof en minder vocht kan de levensduur van analyseapparatuur verlengen

Milieuvriendelijk

BIP®-zuiveraars worden geregenereerd aan het einde van hun levensduur

Verbeterde nauwkeurigheid

Lage THC-onzuiverheden helpen de afschermende effecten op signalen en koolstofafzettingen op spiegels te verminderen

Ongeëvenaarde vochtspecificatie

Het vochtgehalte van <10 ppb maakt het ideaal voor instrumenten met 'cold chip'-technologie die kunnen worden beschadigd door vocht

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

"Waarom is gaszuiverheid van cruciaal belang voor mijn analytische toepassing?"
Sommige onzuiverheden kunnen de analyse-instrumenten beschadigen en de nauwkeurigheid van de resultaten beïnvloeden. Zuurstof en vocht zijn kritische onzuiverheden in veel analysetechnieken.

Klaar om een argon BIP®-cilinder te bestellen?

NU KOPEN

Waar vind ik een Gas-Agent bij mij in de buurt?

Voor cilindergassen kunt u ook terecht bij onze 70 agenten door heel Nederland

AGENT ZOEKEN

HULPMIDDELEN