airproducts-logo Go to Home Page

Alumaxx® Plus

Een multifunctioneel lasprocesgas voor aluminium en aluminiumlegeringen

Een multifunctioneel lasprocesgas dat speciaal is ontworpen voor het hoogwaardig lassen van aluminium en aluminiumlegeringen.

Alumaxx® Plus-lasprocesgas is speciaal ontworpen als het enige gas dat u nodig hebt voor het hoogwaardige lassen van aluminium en aluminiumlegeringen. Als u de meest veeleisende normen nastreeft, hebt u een speciaal gas nodig, zoals Alumaxx® Plus.

Alumaxx® Plus biedt een uitstekende lasbaarheid in combinatie met hoge lassnelheden, tot 35% sneller dan met argon mogelijk is, en bevordert de veiligheid door een lage ozonproductie.

Download de Maxx® Lasgas Brochure

Alumaxx® Plus-lasprocesgas biedt uitstekende lasbaarheid.

In combinatie met hoge lassnelheden, tot wel 35% sneller dan mogelijk met argon, en het bevorderen van de veiligheid door een lage ozonproductie. Wanneer u streeft naar de hoogste normen, kan het elimineren van lasmetaal porositeit een probleem zijn. Alumaxx® Plus-gas, met gecontroleerde toevoeging van helium, is alles wat u nodig hebt om u een voorsprong te geven.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Alumaxx® Plus?

Verbeterde productiviteit

Een toename in handmatige lassnelheden van wel 24% bij MIG-lassen en tot 35% bij TIG-lassen in vergelijking met argon.

Minder afwijzingen

Ultra-lage porositeitsniveaus en uitstekende fusie-eigenschappen, wat de laskwaliteit verbetert en minder uitval veroorzaakt.

Verbeterde werkomgeving

Bescherming van de werkomgeving met minimale ozonproductie

Zien is geloven.

Ervaar Alumaxx® Plus op uw locatie en krijg deskundig advies van onze metaalproductie-experts.

CONTACT

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Vraag het de expert

"Ik wil mijn snelheid verhogen, maar de kwaliteit niet opofferen - is dit mogelijk?"
Ons Alumaxx® Plus-gas verhoogt ook de snelheid en kwaliteit. Bijvoorbeeld in in 20 seconden kunt u 50 mm TIG-lassen, vergeleken met 30 mm bij zuiver argon.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, het innovatieve assortiment lasgassen van Air Products geeft u superieure resultaten. Geformuleerd om de output te verhogen via een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.
Download de Maxx® Weld Process Gases-brochure

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

 Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

HULPMIDDELEN