airproducts-logo Go to Home Page

Polarfit® Cryogene bevrijding van polymeer- en metaalcomponenten

Cryogene systemen en labservices voor uw scheidings- of recyclingactiviteiten

De toepassingstechnici van Air Products kunnen u helpen bij het evalueren van het gebruik van cryogene vrijmaking in uw processen. In onze testfaciliteiten over de hele wereld kunnen we uw multicomponentonderdeel koelen door het onder te dompelen in vloeibare stikstof of in een testkamer met koud stikstofgas. Onze technici gebruiken deze tests om procesparameters vast te stellen voor de scheiding van uw onderdeel. Vervolgens kunnen ze de parameters gebruiken om de geschatte kapitaal- en bedrijfskosten voor uw processen te berekenen. We kunnen het cryogene systeem leveren, inclusief tanks, leidingen en debietregelaars. We hebben ook een volledig assortiment tunnelvriezers en transportbanden die kunnen worden gebruikt voor het koelen van onderdelen voor het vrijmakingsproces. Onze ervaren technici kunnen met uw huidige proces (van magnetische scheiding tot transport en vermaling) aan de slag om de haalbaarheid en de kosten van het gebruik van cryogene materialen in uw proces te bepalen.

Download de brochure PolarFit™ Cryogene bevrijding van polymeren en metalen componenten

Bent u op zoek naar een schoner recyclingproces voor uw composietonderdelen?

Onze toepassingstechnici kunnen u helpen bij het evalueren van het gebruik van cryogene vrijmaking in uw proces. In onze testfaciliteiten over de hele wereld kunnen we uw multicomponentonderdeel koelen om een processcheiding van uw onderdeel tot stand te brengen. We kunnen deze testresultaten gebruiken om een gastoevoersysteem aan te bevelen of te leveren dat is afgestemd op uw recycling- of terugwinningsproces. We hebben klanten geholpen bij het ontwerpen en specificeren van aangepaste processen ter ondersteuning van hun herstel- en terugwinningsactiviteiten.

CONTACT OPNEMEN:

RECYCLING VAN COMPOSIETMATERIALEN MET BEHULP VAN VLOEIBARE STIKSTOF

Composietonderdelen zoals draden, printplaten of geplateerde stukken vormen een unieke uitdaging voor recyclers vanwege de mix van materialen. Cryogene verwerking met behulp van vloeibare stikstof kan recyclingbedrijven helpen meer materialen terug te winnen voor opwerking.