airproducts-logo Go to Home Page

Pharma Grade-gassen

Voor uw volledige gemoedsrust

De farmaceutische gassen van Air Products worden geproduceerd, geanalyseerd, opgeslagen en gedistribueerd met volledige inachtneming van de wettelijke normen.

Stikstof, zuurstof en kooldioxide van farmaceutische kwaliteit zijn volledig in overeenstemming met de Europese Pharmacopeia and Good Manufacturing Practice (GMP), Part II, evenals de Japanse en Amerikaanse Pharmacopeia. Deze farmacopeeën hebben betrekking op het gebruik en de kwaliteit van gassen die worden gebruikt in het farmaceutische productieproces.

De gassen van Air Products worden standaard geleverd met traceerbare analysecertificaten. Dankzij de garantie en traceerbaarheid die we bieden, wordt het kwalificatieproces van uw leveranciers beperkt en kunnen uw interne controles worden verminderd.

Onze gassen van farmaceutische kwaliteit worden geleverd in speciale cilinders en pakketten die zijn uitgerust met restdrukventielen om consistentie te garanderen en vervuiling door terugstromen te voorkomen. Voor grootverbruikers bieden we ook bulkleveringen en on-site generatoren aan.

Voordelen van onze farmaceutische gassen

100% naleving van regelgeving

Volledige traceerbaarheid tot grondstofgegevens

Uniek inspectie-partijnummer

Betrouwbare en kostenefficiënte inkoop van gassen voor API

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Gastoevoeropties

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.