airproducts-logo Go to Home Page

Vloeibare stikstof Cryogene vriezers

MVE cryogene vriezers van roestvast staal met een capaciteit van 3.200 tot 94.000 vaten

Air Products biedt een complete lijn cryogene vriezers van roestvrij staal MVE met een capaciteit van 3.200 tot 94.000.

Onze dampunits behouden een temperatuur van -190 °C in de bovenste opslagdoos en bereiken de langste bewaartijden en het laagste LN2-verbruik van vergelijkbare cryogene vriezers op de markt.

Onze aluminium vaten worden geproduceerd met eersteklas topkwaliteit en worden ondersteund door een toonaangevende vacuümgarantie van 5 jaar. Op deze duurzame, lichtgewicht units kunt u vertrouwen in de meest veeleisende omgevingen.

 

Copyright 2018 Chart Industries, Inc. Gebruikt met toestemming, alle rechten voorbehouden.

Download de brochure over cryogene vriezers

Welke cryogene vriezers biedt Air Products?

MVE HEco TS-serie
Met gestroomlijnde LN2-leidingen en een overdrukslang met vacuümmantel is de HEco de meest efficiënte vriezer op de markt
MVE-serie
Hoewel ze zijn ontworpen voor LN2-opslag, kunnen de vriezers van de MVE-serie worden gebruikt in damp met behulp van beschikbare opslagpakketten.
Aluminium vriezers
Ontworpen voor kleine of grote opslag van vloeistoffen en dampen. Laag LN2-verbruik in een handig lichtgewicht pakket
MVE Cryocart
De MVE CryoCart is ontworpen voor het laden van biologische monsters in stokken, dozen, rekken of frames.
Onderdelen en accessoires
Van reksystemen tot reserveonderdelen en beschermende uitrusting, wij bieden een breed scala aan opties voor uw cryogene apparatuur.

Contact opnemen:

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Stephen Robinson

Product Manager - Life Science

"Wat is de beste opslagoplossing voor mijn faciliteit?"
Air Products biedt een compleet assortiment opslagmogelijkheden. Een van onze Life Science-experts kan u adviseren welke oplossing het beste aan uw behoeften voldoet.

Vloeibare stikstof

Stikstof wordt zowel gewaardeerd als gas vanwege zijn inerte eigenschappen als een vloeistof voor koelen en vriezen. Ons ervaren toepassingsteam kan hun kennis van uw branche en toepassing gebruiken om u te voorzien van een leverings- en technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.
Download de Safetygram 7-brochure voor vloeibare stikstof

CryoEase® Microbulk-oplossingen

CryoEase® microbulk-technologie is een modern concept waarbij uw gas wordt geleverd door vullen op locatie t.o.v. de traditionele methode voor kleinere volumes, waar gas wordt geleverd door vol te wisselen voor lege cilinders en dewarvaten. CryoEase®-microbulktoevoer is voorzien van speciaal ontworpen trucks met geïntegreerde bedieningselementen en opties voor flexibele opslagtanks. Eindgebruik kan worden geleverd als pure gassen, cryogene vloeistoffen of gasmengsels via een blender geïnstalleerd op uw locatie.
MEER INFORMATIE

HULPMIDDELEN