Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om de houdbaarheid van uw gekoelde voedingsmiddelen die zijn verpakt onder een Modified Atmosphere (MAP) te verlengen? Of bent u op zoek naar manieren om knelpunten in het seizoen te verminderen of uw productie in het algemeen beter te plannen?
Stelt u zich eens voor dat u uw voedsel kunt produceren wanneer het u uitkomt en het vervolgens een paar maanden op te slaan voordat u het aan uw klanten levert wanneer het het beste bij hen past, terwijl u een product aanbiedt dat lijkt op een gewoon gekoeld MAP-product. Die mogelijkheid kan werkelijkheid worden.
Ons R&D-team ontdekte dat de combinatie van cryogeen invriezen en MAP de versnelde achteruitgang van voedsel na ontdooien effectief vertraagt. Hierdoor kunnen ingevroren en ontdooide producten een vergelijkbare kwaliteit, uiterlijk en houdbaarheid bieden als een standaard MAP-gekoeld product, en in sommige gevallen die we hebben getest zelfs langer. Ook kan voor alle geteste producten, wanneer ontdooid onder de juiste omstandigheden, de eindgebruiker het product thuis veilig opnieuw invriezen.