airproducts-logo Go to Home Page

Freshline®-oplossingen voor bevroren porties vloeistoffen of pasta's

Voor ultiem gebruiksgemak met een product dat eenvoudig in porties kan worden verdeeld

Bent u op zoek naar een unieke, vrij stromende, bevroren saus of vloeibare bereiding voor uw foodserviceklanten?

Bevriest u uw product momenteel in pellets, maar ondervindt u problemen door het ontbreken van een consistente grootte en vorm of doordat het product aan de vorm of de band van de vriezer blijft plakken?

Of bent u op zoek naar nieuwe manieren om discrete hoeveelheden bevroren sauzen toe te voegen aan uw diepvriesproducten?

Wie zei dat vloeistoffen of halfvloeibare producten niet afzonderlijk snel kunnen worden ingevroren (IQF)? Of u nu homogene druppels bevroren vloeistoffen, pellets of grotere porties bevroren vloeistoffen/halfvloeistoffen wilt maken, wij hebben de juiste apparatuur en weten u te helpen het gewenste eindresultaat te bereiken.

Zoals met al onze oplossingen voor cryogeen invriezen, zorgt de supersnelle invriezing van vloeibare stikstof voor een hoogwaardig bevroren product. U zult ook merken dat onze oplossingen beperkte investeringskosten vereisen en dat de efficiëntie van onze apparatuur zal zorgen voor een optimaal stikstofverbruik tegen lagere bedrijfskosten.

Hoogwaardige en symmetrische bevroren pellets
Door druppels van uw vloeibare voedselbereiding af te geven in een bad met vloeibare stikstof
Hoogwaardige kleine bevroren platte druppels vloeibaar voedsel
Door druppels van uw bereiding op de lattenband van onze Freshline® MP-tunnelvriezer te doseren
Hoogwaardige bevroren portiering van een vloeistof of semi-vloeistof
Door de bereiding af te koelen tot een pasta, vormt u deze tot de gewenste specificaties en vriest u deze in

Gastoevoeropties

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Freshline® Smart Technology

Stap vandaag nog binnen in de wereld van slim cryogeen invriezen. Controleer en optimaliseer uw voedselproductieprocessen, altijd en overal.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar onze pelletiseeroplossingen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: