airproducts-logo Go to Home Page

Freshline® Plus-cilinder

Speciaal ontwikkeld met het oog op nieuwe hygiëne- en veiligheidsnormen

Bent u op zoek naar een cilinder voor levensmiddelen die voldoet aan de meest geavanceerde hygiënenormen die momenteel op de markt zijn? Onze Freshline® Plus-cilinder is speciaal voor u gemaakt. Het is de eerste cilinder die speciaal is ontwikkeld voor de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen.

Uitgerust met een geïntegreerd bacteriefilter van 0,2 micron en een externe Biocote® antimicrobiële coating, is onze Freshline® Plus-cilinder ontworpen om het risico op verontreiniging in uw voedselbereidingsomgeving te minimaliseren. De coating is ook samengesteld uit een verbeterde corrosiewerende verf, die de levensduur van de cilinder verlengt.

Waarom kiezen onze klanten voor de Freshline® Plus-cilinder?

Altijd zuiver gas
Het 0,2 micron bacteriële filter zorgt ervoor dat u het zuiverste gas in uw voedselverpakkingsomgeving introduceert
Antimicrobiële coating met BioCote® Antimicrobial Technology
Het is bewezen dat BioCote® bacteriën en microben op producten in twee uur met 99,5% vermindert
Verbeterde weerstand tegen corrosie
Verbeterde corrosiewerende coating, verlengt de levensduur van de cilinder
Restdrukventiel (RPV)
Constante positieve druk en automatische sluiting wanneer de druk daalt tot onder +/- 4 bar voor meer gaszuiverheid
Traceerbaarheid
Naast de gebruikelijke naleving en kwaliteit van onze voedselveilige gassen, is elke cilinder voorzien van een conformiteitscertificaat

CASESTUDY: FRESHLINE® PLUS-CILINDER EN NEDERLANDSE KANT-EN-KLARE MAALTIJDEN PRODUCENT FOOD CONNECT

Het is belangrijk dat we alles in het werk stellen om te voorkomen dat bacteriën ons voedselproces binnendringen. Het is geweldig nieuws dat Air Products ons hierin met innovatie heeft kunnen ondersteunen.
Wim Swir, directeur van Food Connect, NL

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gassen en leveringsopties

AirProducts-gassen, meestal in gasvormige en vloeibare vorm, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Food Gases

Gases used for food or beverage processes

Food Gas Mixtures in Cylinders

Gas mixtures to help you with your food and beverage needs

Benieuwd naar onze Freshline® Plus-cilinder?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN