airproducts-logo Go to Home Page

Cleanfire® ThruPortₑ™ -brander

Een oplossing voor verouderde regeneratoren in de glasindustrie

De Air Products Cleanfire® ThruPort™ brander, een van de nieuwste ontwikkelingen van Air Products voor de glasindustrie, maakt de installatie van oxy-fuel verbrandingstechnologie on-the-fly via bestaande lucht-brandstof regeneratieve ovenpoorten mogelijk. Deze watergekoelde oxy-fuel brander is ideaal voor het herstellen van de volledige productie in ovens die zijn beschadigd door defecte regeneratoren en wordt meestal tijdelijk gebruikt tijdens reparaties aan de regenerator, of om de levensduur van de oven te verlengen tegen het einde van een campagne.

Uw belangrijkste bedieningspersoneel heeft direct toegang tot actuele branderbedrijfsparameters in uw controlekamer of externe computers en slimme apparaten via Air Products Process Intelligence, dat gebruikmaakt van de modernste diagnostische sensoren op de brander en draadloze communicatie technologie voor het bewaken en regelen van onze gassen en apparatuur en het bijhouden van de belangrijkste procesparameters.

Om u te helpen begrijpen of deze brander geschikt is voor uw behoeften, kunnen we een demonstratie geven in ons Advanced Clean Energy-lab op proefschaal.

Download het gegevensblad van de Cleanfire® ThruPortₑ™ -brander

Om stilstand tijdens reparaties aan de regenerator te voorkomen of de levensduur van een verouderde oven te verlengen, kan onze ThruPort brander eenvoudig worden geïnstalleerd via uw bestaande ovenpoort om efficiënt warmte toe te voegen en uw gewenste productieniveau te handhaven, terwijl een hoog rendement en lage NOₓ-emissies worden geleverd. Hiervoor beschikt de brander over een aantal unieke kenmerken:

  • Tandem, watergekoelde oxy-fuel brander en zuurstof-opzetlans
  • Aardgas- en oliegestookte versies, met een bakcapaciteit in het bereik van 4–20 MMBTU/uur
  • Bewezen, duurzaam ontwerp - eenvoudig te installeren in een bestaande poort terwijl de oven in bedrijf is
  • Instelbare vlamlengte en -hoek voor optimale warmteverdeling en oppervlaktebedekking
  • Optionele geavanceerde hypermoderne diagnostische sensoren op de brander en draadloze communicatietechnologie - voor directe toegang op afstand tot actuele bedrijfsparameters van de brander
  • Beschikbaar voor snelle implementatie

Cleanfire® ThruPortₑ™ -brandermodi

Cleanfire® ThruPortₑ™ -brander

Deze brander biedt glasfabrikanten een snelle oplossing voor het herstel van verouderde ovens tot volledige productie.

ADVANCED CLEAN ENERGY LABORATORY—VIRTUAL DEMONSTRATIONS TO GLOBAL LOCATIONS

The Advanced Clean Energy Laboratory is our newest demonstration facility, capable of facilitating development and full-scale testing of combustion systems using actual customer fuels. Plus a remote video imaging systems enables real-time participation in testing via the Internet.

Reparaties aan de regenerator ondergaan? Moeite om de volledige productie in een verouderde oven te handhaven?

Laat onze toepassingstechnici u helpen om te bekijken of de Cleanfire® ThruPortₑ™ -brander geschikt is voor uw behoeften.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

HULPMIDDELEN