airproducts-logo Go to Home Page

Duurzaamheidserkenning

Als het gaat om duurzaamheid, moeten bedrijven transparant zijn over hun impact op mens en milieu, wat ze doen om die impact te minimaliseren en hoe hun bedrijf anderen helpt hetzelfde te doen. De duurzaamheidsindexen die u hier ziet, zijn externe validatie dat we vooruitgang boeken en we delen onze resultaten met de wereld.

Forbes Best Employees for Diversity

Air Products is door Forbes Magazine in de Verenigde Staten uitgeroepen tot een van de Best Employers for Diversity in 2023. Air Products is gestegen van de 17e plaats in 2022 naar de vierde plaats in de jaarlijkse algemene ranglijst en is het topbedrijf in de industriegroep bouw, olie- en gaswinning, mijnbouw en chemicaliën.

Grow-Conserve-Care
Voor het vijfde jaar op rij en de 11e keer in totaal, heeft Air Products een plaats verworven in het S&P Global Sustainability Yearbook 2023, een van 's werelds meest uitgebreide publicaties met diepgaande analyses van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om een plaats in het Yearbook te verdienen, moet een bedrijf binnen de top 15 procent van bedrijven in zijn bedrijfstak vallen en een S&P Global Sustainability Score behalen binnen 30 procent van het best presterende bedrijf in die bedrijfstak.  

Grow-Conserve-Care
Air Products heeft voor het vierde achtereenvolgende jaar een plaats verworven op de Barron's 100 Most Sustainable Companies List. Het bedrijf staat op de 38e plaats op Barron's meest recente lijst.

ISS-oekom Prime Status
Air Products is door ISS-oekom erkend als een van de best presterende bedrijven in de internationale bedrijfswereld, met een uitstekende status voor onze praktijken en ons beleid op het gebied van duurzaam ondernemen.

Dow Jones Sustainability Index logo 2021
Air Products behaalde voor het 13de jaar op rij een plaats op de Dow Jones Sustainability North America Index. De DJSI van 2022 plaatst Air Products in de top 20 procent van Noord-Amerikaanse bedrijven in zijn branchegroep op basis van economische, milieu- en sociale criteria op de lange termijn. 

Grow-Conserve-Care
Air Products is voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot de 100 Best Corporate Citizens of 2021-lijst, gepubliceerd door 3BL Media.

Corporate Equality IndexVoor het zesde achtereenvolgende jaar hebben we een perfecte score behaald op de 2022 Corporate Equality Index van de Human Rights Campaign Foundation, het belangrijkste nationale benchmarkonderzoek en -rapport waarin het beleid en de praktijken van bedrijven op het gebied van LGBTQ+-werkplekgelijkheid worden gemeten.

Air Products & Chemicals Inc. is opnieuw bevestigd als onderdeel van de Ethibel Sustainability Index (ESI) Excellence Global.

Ethibel Sustainability Index Pioneer and Excellence RegistersAir Products and Chemicals Inc. is opnieuw bevestigd voor opname in de Investeringsregisters Ethibel Pioneer en Ethibel Excellence.

Grow-Conserve-Care
Air Products is opnieuw vernoemd naar Newsweek's lijst van Amerika's meest verantwoordelijke bedrijven 2023, een ranglijst op basis van factoren op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG).

FTSE4Good Index
FTSE Russell (de handelsnaam van FTSE International Limited en Frank Russell Company) bevestigt dat Air Products and Chemicals onafhankelijk is beoordeeld op basis van de FTSE4Good-criteria en voldoet aan de vereisten om deel uit te maken van de FTSE4Good Index Series. De FTSE4Good Index Series is gemaakt door de internationale indexleverancier FTSE Russell en is ontworpen om de prestaties van bedrijven te meten met sterke milieu-, sociale en bestuurspraktijken (ESG). De FTSE4Good-indices worden door een groot aantal marktpartijen gebruikt om fondsen voor verantwoord beleggen en andere producten te maken en te beoordelen.
 

Sustainability Role Model Award, 12th China Philanthropy Festival
Tijdens het 12e China Philanthropy Festival heeft Air Products de prestigieuze Sustainability Role Model Award 2022 gewonnen voor zijn uitstekende bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de duurzame ontwikkeling van China. Dit is het achtste achtereenvolgende jaar dat Air Products erkenning krijgt op dit invloedrijke evenement.

Universum 2017 Top 100 Most Attractive Employers
Air Products is uitgeroepen tot een van China's Top 100 meest aantrekkelijke werkgevers, door Gen Z-studenten in de Chinese studentenenquête 2021 van Universum. Dit is het negende achtereenvolgende jaar dat het bedrijf op de lijst staat.