airproducts-logo Go to Home Page

Duurzaamheidserkenning

Als het gaat om duurzaamheid, moeten bedrijven transparant zijn over hun impact op mens en milieu, wat ze doen om die impact te minimaliseren en hoe hun bedrijf anderen helpt hetzelfde te doen. De duurzaamheidsindexen die u hier ziet, zijn externe validatie dat we vooruitgang boeken en we delen onze resultaten met de wereld.

Forbes Best Employees for Diversity

Air Products is door Forbes Magazine in de Verenigde Staten uitgeroepen tot een van de Best Employers for Diversity in 2023. Air Products is gestegen van de 17e plaats in 2022 naar de vierde plaats in de jaarlijkse algemene ranglijst en is het topbedrijf in de industriegroep bouw, olie- en gaswinning, mijnbouw en chemicaliën.

Graphic illustrating diversity recognitionAir Products heeft een score van 95 van de 100 ontvangen op de 2023-2024 Corporate Equality Index (CEI) van de Human Rights Campaign Foundation, de belangrijkste benchmark-enquête en rapportage van het land om het bedrijfsbeleid en -praktijken met betrekking tot LGBTQ+-gelijkheid op de werkplek te meten. Air Products is een van de meer dan 1.000 grote Amerikaanse bedrijven die zijn opgenomen in de 2023-2024 CEI. 

Graphic illustrating diversity recognitionAir Products is door Newsweek erkend als een van Amerika's beste werkplekken voor diversiteit in 2024. Air Products was een van de zeven grote bedrijven in zijn branchegroep die een score van vijf sterren kreeg via een scoreproces met behulp van openbaar beschikbare gegevens, interviews met personeelszaken professionals, en een anonieme online enquête onder een diverse groep werknemers in de VS. 

Grow-Conserve-Care
Air Products is door Time Magazine erkend als de inaugurele lijst van 's werelds beste bedrijven 2023. Time en Statista hebben bedrijven gerangschikt op basis van een formule van omzetgroei, medewerkerstevredenheidsonderzoeken en strenge gegevens op het gebied van milieu, maatschappij en corporate governance.

Universam 2023Air Products has been voted one of China’s Top 100 Most Attractive Employers for 2023 by university students majoring in natural sciences. For the 11th year in a row, the company has made the list in a large-scale annual global talent survey organized by Universum, a leading company specializing in employer branding.

Grow-Conserve-Care
Voor het vijfde jaar op rij en de 11e keer in totaal, heeft Air Products een plaats verworven in het S&P Global Sustainability Yearbook 2023, een van 's werelds meest uitgebreide publicaties met diepgaande analyses van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om een plaats in het Yearbook te verdienen, moet een bedrijf binnen de top 15 procent van bedrijven in zijn bedrijfstak vallen en een S&P Global Sustainability Score behalen binnen 30 procent van het best presterende bedrijf in die bedrijfstak.  

Grow-Conserve-Care
Air Products heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar een plaats verworven op de Barron's 100 Most Sustainable Companies List. Het bedrijf staat op de 46e plaats op Barron's meest recente lijst.

ISS-oekom Prime Status
Air Products is door ISS-oekom erkend als een van de best presterende bedrijven in de internationale bedrijfswereld, met een uitstekende status voor onze praktijken en ons beleid op het gebied van duurzaam ondernemen.

Grow-Conserve-Care
Air Products is voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot de 100 Best Corporate Citizens of 2021-lijst, gepubliceerd door 3BL Media.

Air Products & Chemicals Inc. is opnieuw bevestigd als onderdeel van de Ethibel Sustainability Index (ESI) Excellence Global.

Ethibel Sustainability Index Pioneer and Excellence RegistersAir Products and Chemicals Inc. is opnieuw bevestigd voor opname in de Investeringsregisters Ethibel Pioneer en Ethibel Excellence.

Grow-Conserve-Care
Air Products is opnieuw vernoemd naar Newsweek's lijst van Amerika's meest verantwoordelijke bedrijven 2023, een ranglijst op basis van factoren op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG).

FTSE4Good Index
FTSE Russell (de handelsnaam van FTSE International Limited en Frank Russell Company) bevestigt dat Air Products and Chemicals onafhankelijk is beoordeeld op basis van de FTSE4Good-criteria en voldoet aan de vereisten om deel uit te maken van de FTSE4Good Index Series. De FTSE4Good Index Series is gemaakt door de internationale indexleverancier FTSE Russell en is ontworpen om de prestaties van bedrijven te meten met sterke milieu-, sociale en bestuurspraktijken (ESG). De FTSE4Good-indices worden door een groot aantal marktpartijen gebruikt om fondsen voor verantwoord beleggen en andere producten te maken en te beoordelen.
 

Sustainability Role Model Award, 12th China Philanthropy Festival
Tijdens het 12e China Philanthropy Festival heeft Air Products de prestigieuze Sustainability Role Model Award 2022 gewonnen voor zijn uitstekende bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de duurzame ontwikkeling van China. Dit is het achtste achtereenvolgende jaar dat Air Products erkenning krijgt op dit invloedrijke evenement.