airproducts-logo Go to Home Page
Victoria Brifo
Victoria Brifo

Victoria Brifo

Senior Vice President en
Chief Human Resources Officer

Victoria Brifo is Senior Vice President en Chief Human Resources Officer bij Air Products. Ze is verantwoordelijk voor het leiden van alle aspecten van de Human Resources-organisatie van het bedrijf, waaronder HR Operations, Diversity and Inclusion, Talent Management en Compensation and Benefits, evenals Global Health and Wellness, en Corporate Aviation en Corporate Transportation.

Mevrouw Brifo is in 2001 bij Air Products in dienst getreden als locatieleider in Geismar, Louisiana. Zij heeft een aantal leidinggevende posities in de fabriek bekleed. In 2005 werd zij Global Diversity Director bij Air Products. In 2008 werd zij benoemd tot Global Manager van Electronics Operations. Merchant Gases groep in 2011 om de Generated Gases-activiteiten te leiden. In 2014 nam mevr. Brifo de leiding over de transformatie van Industrial Gases, waar ze een integraal onderdeel was van de organisatorische transformatie en operationele productiviteit. Vervolgens werd ze benoemd tot Vice President Global Gases, gevolgd door Vice President Equipment Sales, Plant Support en Central Procurement.

Mevrouw Brifo behaalde een diploma in chemische technologie en politicologie aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze is lid van de raad van bestuur van Trinseo.

6/2021