airproducts-logo Go to Home Page
Brian Galovich
Brian Galovich

Brian Galovich

Senior Vice President, Chief Information Officer

Brian Galovich is in december 2020 bij Air Products in dienst getreden als Senior Vice President, Chief Information Officer. Hij is verantwoordelijk voor het strategische toezicht op technologiegedreven oplossingen en de integratie van technologieën, mensen, informatie en processen die waarde en operationele efficiëntie bieden aan onze vele werknemers en klanten over de hele wereld.

Dhr. Galovich heeft meer dan 24 jaar ervaring in deze functie. Hij heeft leiding gegeven aan grote internationale organisaties in alle aspecten van digitale technologie, waaronder basisinfrastructuur, cyberbeveiliging en zakelijke bedrijfssystemen. Hij maakt gebruik van digitale hulpmiddelen, gegevens en analyses om de operationele efficiëntie te verbeteren en de ervaring van medewerkers en klanten te verbeteren. Meest recentelijk was hij Vice President, Digital Technology en Chief Information Officer voor Collins Aerospace. Voorheen was hij Chief Information Officer voor zowel Pratt & Whitney als Global Business Systems bij United Technologies Corporation.

Dhr. Galovich heeft een bachelorgraad in managementinformatiesystemen van de University of Connecticut, een mastergraad in management van het Rensselaer Polytechnic Institute en een masterdiploma in e-commerce en bedrijfstechnologie van de Carnegie Mellon University.

12/2020