airproducts-logo Go to Home Page

Er is geen betere plek dan thuis.

Het internationale hoofdkantoor van Air Products blijft gevestigd in Lehigh Valley, Pennsylvania

 

Wanneer u actief bent in meer dan 50 landen over de hele wereld, zijn uw keuzes voor het vestigen van een nieuw, wereldwijd hoofdkantoor wijd open. Voor Air Products lag die keuze voor de hand. In Lehigh Valley, Pennsylvania, staat al 80 jaar ons hoofdkantoor. En we willen dat het de komende 80 jaar ons thuis blijft.

Het nieuwe wereldwijde hoofdkantoor van

Air Products wordt gebouwd aan Mill Creek Road/222 Bypass, op anderhalve kilometer afstand van de huidige campus van het bedrijf. De faciliteiten omvatten een negen verdiepingen tellend kantoorgebouw, een ultramoderne R & D-faciliteit en een afgesloten parkeerstructuur. In 2021 zullen ongeveer 2.000 getalenteerde, gemotiveerde en toegewijde teamleden samenwerken met Air Products collega's over de hele wereld.

Conceptual rendering of Air Products' new global headquarters, which will be located a little over one mile from its existing location in Lehigh Valley, Pennsylvania.

Onze beslissing om ons wereldwijde hoofdkantoor in de Lehigh Valley en in Pennsylvania te behouden, weerspiegelt de waarde die we hechten aan onze getalenteerde lokale medewerkers. We creëren een eersteklas omgeving waar mensen graag naar hun werk komen en trots zijn op wat ze doen. We willen actief bijdragen aan de lokale economie en de Lehigh Valley-gemeenschap waar we wonen en werken. Ons nieuwe hoofdkantoor stimuleert de innovatie van producten die het milieu en de processen van onze klanten verbeteren.