airproducts-logo Go to Home Page

Een inclusiegerichte cultuur ontwikkelen

Omdat we ernaar streven het meest diverse industriële gasbedrijf ter wereld te zijn, bouwen we aan een personeelsbestand dat past bij de plaatsen waar we zakendoen, waarbij we de diversiteit van de talentenpool ten volle benutten en een respectieve en inclusiegerichte cultuur bevorderen, zodat werknemers diverse perspectieven opzoeken en voelen zich gemachtigd om hun standpunten met vertrouwen te uiten en acties te mobiliseren om een betekenisvolle verandering te creëren.

Air Products maakt gebruik van innovatieve rekruteringsstrategieën en heeft langdurige samenwerkingsverbanden met diversiteitswervingsorganisaties die de pijplijn van divers talent helpen versterken. In 2019 was 55% van het aantal aangenomen afgestudeerden divers.

Inclusienetwerk

Air Products sponsort Employee Resource Groups (ERG's) over de hele wereld. De ERG's vormen een inclusienetwerk dat samenwerkt met bedrijfsleiders om ondersteunende gemeenschappen te creëren die helpen bij het aantrekken en behouden van talent, het vergroten van cultureel bewustzijn en competentie, het ontwikkelen van kritieke vaardigheden en competenties en het bijdragen aan de diversiteits- en inclusiedoelstellingen van het bedrijf. Het hele jaar door sponsoren het Inclusienetwerk en de ERG's activiteiten en programma's voor alle medewerkers, waaronder workshops, paneldiscussies, bewustzijnstraining en sessies voor professionele ontwikkeling.

Onze ERG's omvatten:
 • AERO (Aziatische Employee Resource Organisation)
 • BERG (Zwarte werknemersgroep)
 • EDGE (Etnisch diverse Gulf-medewerkers)
 • Enable (medewerkers waarderen met ALLE vaardigheden)
 • Fulcrum (Etnisch en cultureel diverse gemeenschap)
 • HOLA (Spaanse organisatie van latino's en amigo's)
 • ISERO (Indiase subcontinent Employee Resource Organisation)
 • MEERG (Werknemersgroep Midden-Oosten)
 • NextGen (Gemeenschap voor steun aan beginnende professionals)
 • Spectrum (LGBT + resourcegroep)
 • UDAAN (vrouwen in India)
 • Veterans Network (Gemeenschap steunt veteranen)
 • WSN (Vrouwen succesnetwerk)

Bevordering van een inclusiegerichte werkplek voor ieders succes

Ons hogere doel is om mensen uit alle lagen van de bevolking bij elkaar te brengen om samen te werken en oplossingen te bedenken voor 's werelds grootste uitdagingen op het gebied van energie en milieu. Om deze visie te realiseren, moeten we een inclusiegerichte cultuur koesteren waarin we onze verschillen omarmen, diverse perspectieven opzoeken en waar alle medewerkers weten dat ze erbij horen en ertoe doen.

Leiderschapsontwikkeling

We blijven investeren in de unieke behoeften van divers talent door ons "Leadership Development Programme for Diverse Talent" aan te bieden, met inclusieve leiderschapsmodules in onze ontwikkelingsprogramma's voor nieuwe en ervaren managers en door training voor leidinggevenden en wervingsmanagers. Deze programma's onderzoeken waarom diversiteit en inclusie van belang zijn, de rol van leiders bij het bereiken van onze D & I-doelen, de vijf belangrijkste elementen van inclusief leiderschap en hoe we opzettelijk actie kunnen ondernemen om onbewuste vooroordelen tegen te gaan. We verkennen, door middel van coaching en videodemonstraties, hoe onbewuste vooroordelen de werving, coaching en ontwikkeling kunnen beïnvloeden en naar wie we luisteren en prijzen.

Deze inspanningen dragen bij aan het vergroten van de vertegenwoordiging van vrouwen en divers talent bij Air Products, omdat we ernaar streven het meest diverse bedrijf voor industriële gassen te zijn.


Andere manieren waarop Air Products een cultuur creëert
van inclusie.

 • Ons wereldwijde Peer-to-Peer Recognition-programma moedigt collega's aan elkaar direct en zichtbaar te erkennen voor hun bijdragen.
 • Omdat inclusie een holistische benadering van alle individuen inhoudt, biedt ons Global Health & Wellness-team trainingen, activiteiten en evenementen aan die werknemers aanmoedigen om belang te hechten aan hun gezondheid en welzijn. Dit omvat programma's voor lichaamsbeweging en mentale gezondheid, gezonde voeding en periodieke gezondheidsonderzoeken.
 • Flexibele werkregelingen helpen werknemers te beheren waar en wanneer ze hun werk het meest effectief kunnen uitvoeren.
 • De oudervereniging organiseert een zomerkampbeurs en een zomerkampprogramma op het hoofdkantoor van ons bedrijf.