airproducts-logo Go to Home Page

Wijnconservering

Stel het bederf dat inzet zodra u een fles wijn opent uit

Heeft u een restaurant en wilt u de kwaliteit van de wijnen die u per glas verkoopt uitbreiden? Of misschien hebt u onlangs een wijndispenser of wijnbewaarkast gekocht en bent u op zoek naar inerte gassen om de geopende flessen af te vullen wanneer deze geleidelijk worden gebruikt.

Zodra u een fles opent, oxideert de zuurstof in de lucht die we inademen de wijn. Het is algemeen bekend dat een fles ongeveer een dag na opening verslechtert. Inerte, voedselveilige gassen kunnen u helpen de hoeveelheid wijn die u weggooit aanzienlijk te verminderen.

Door argon of stikstof in de geopende fles te gieten na elke uitgifte van een glas, kunt u de kwaliteit van de wijn veel langer behouden.

Wij leveren stikstof of argon van voedselkwaliteit aan talloze restaurants, wijnbars of clubs in heel Europa. Of u nu al beschikt over apparatuur voor het afgeven en/of conserveren van wijn of niet, onze experts helpen u graag met het bepalen van de beste oplossing voor uw behoeften.

Benieuwd naar onze oplossingen voor wijnproductie?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.