airproducts-logo Go to Home Page

Zwavelzuurregeneratie

Zwavelzuurregeneratie is een op verbranding gebaseerd proces dat kan profiteren van het gebruik van zuurstof om de productie te stimuleren zonder te hoeven investeren in kapitaalgoederen. Zuurstof wordt meestal in een luchtleiding gemengd tot een specifiek verrijkingsniveau dat uniek is voor het proces. Het Air Products Commercial Technology-team kan u helpen met de benodigde stroomregelapparatuur en -technologie om deze procesverbetering veilig en betrouwbaar te maken.

Zwavelzuurregeneratie

Capaciteitsuitbreiding

Verhoog de capaciteit voor zure regeneratie van uw installatie

Kapitaalbesparingen

SAR-zuurstofverrijking kan worden gerealiseerd tegen een fractie van de kosten van het bouwen van een nieuwe installatie

Operationele flexibiliteit en betrouwbaarheid

Zuurstofverrijking biedt flexibiliteit om voortdurend aan uw zuurproductiebehoeften te voldoen

Snelle implementatie

De normale installatietijd voor de skid, de diffusor, de zuurstofopslagtank en de verdampers is enkele dagen

Veiligheid

Onze ervaren toepassingsteams kunnen u voorzien van de optimale toevoer- en technologieoplossing voor samengeperste of vloeibare zuurstof om veilig aan uw procesbehoeften te voldoen.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.