airproducts-logo Go to Home Page

Sinter-HIP-processen

Deskundige oplossingen om u te helpen slagen

In het Sinter-HIP-proces worden sinteren en HIPing (heet isostatisch persen) gecombineerd tot één processtap. Air Products kan diverse industriële gassen leveren voor sinter-HIP (drukondersteund sinteren), waaronder argon en waterstof. Waterstof wordt voornamelijk gebruikt om het verwijderen van het bindmiddel te vergemakkelijken, terwijl argon het drukmedium vormt voor verdichting en verwijdering van lege ruimten.
Download de brochure Atmosphere Solutions for Metals Processing

Industrial Gases from a Global Leader

  • Global leading manufacturer of nitrogen, oxygen, and argon
  • World leading producer and supplier of hydrogen and helium
  • Reliable supply of industrial gases
  • Excellent record of meeting on-time needs
  • Industry leader in safety
  • Technical support when you need it
  • World-class customer service

Sinter HIP-oplossingen en expertise

Innovatie en onze expertise toepassen om de problemen van onze klanten op te lossen, is onze kernkracht

Verbeterde kwaliteit van gesinterde HIP-componenten

De atmosfeeroplossingen van Air Products voor sinter-HIP-processen vormen een uitstekend middel om de kwaliteit van uw producten te verbeteren

Maatwerkoplossingen

Een juiste keuze van het type en de hoeveelheid gasmengsel kan leiden tot specifieke metallurgische eigenschappen, oppervlaktekwaliteit en dimensionele controle

Betrouwbare en veilige levering van argon en waterstof

We zijn in staat om aan uw argon- en waterstofbehoeften te voldoen, vandaag, morgen en in de toekomst

Technische expertise

Onze unieke kennis van sinter-HIP-processen leidt tot meer productiviteit, lagere kosten op de lange termijn en meer veiligheid voor de klant

Put our world-class experience to work for you.

Get in touch with one of our technical experts for help designing, engineering, constructing and operating a gas supply system for your specific application.

LEARN MORE

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Een inert gas met unieke eigenschappen, dat wordt gebruikt in diverse industriële en analytische toepassingen. Argon wordt veel ingezet in metaalindustrie voor de productie, verwerking en fabricage van metaal. 
Het kan als een zuiver gas worden ingezet voor bepaalde toepassingen voor afschermen, blanketen, uitgloeien en heet isostatisch persen (HIP) en als onderdeel van een mengsel met andere gassen, zoals kooldioxide, zuurstof, stikstof, waterstof of helium, afhankelijk van het proces en het materiaal.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.