airproducts-logo Go to Home Page

Koeling

Koelmiddelen voor commerciële en industriële installaties

Bij Air Products hebben we het breedste assortiment koelgasoplossingen voor commerciële apparatuur en industriële koelinstallaties: koelcellen, gecentraliseerde installaties of huishoudelijke koelkasten.

Wij kunnen u helpen uw verbruik van CO2 te verminderen om de milieu-impact van uw apparatuur te minimaliseren, of u nu de levensduur van uw bestaande apparatuur wilt verlengen of nieuwe apparatuur wilt aanschaffen.

Is het een goed idee om grote hoeveelheden te gebruiken?

Wij kunnen u adviseren. Neem contact met ons op en wij kijken wat in uw situatie de beste oplossing is.

MEER INFORMATIE

Vraag het de expert

Ander Leoz

Specialist in metaalcarbide koelgassen

"Bent u op zoek naar een goed alternatief voor gassen?"

Bij een "retrofit" (verandering van koelmiddel) wordt de klant voor elke kilo die wordt teruggewonnen en aan een erkende afvalbeheerder wordt afgegeven, vrijgesteld van de belasting voor dezelfde hoeveelheid nieuw product die in rekening wordt gebracht. De rest wordt belast.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Erkend afvalbeheerder en lid van AEFYT

Air Products is een erkende afvalbeheerder met de code EU2/160/08. Zo kunnen wij voldoen aan alle behoeften van onze klanten en tegelijk de milieuvoorschriften naleven.

Wij zijn ook lid van AEFYT (Asociación de Empresas del Frío Y sus Tecnologías), www.aefyt.com.

MEER INFORMATIE

HULPMIDDELEN