airproducts-logo Go to Home Page

Purgen

Deskundige oplossingen om u te helpen slagen

Air Products biedt een volledig assortiment stikstof-, argon- en heliumleveringsopties en technische diensten voor kleine en grote gebruikers. Onze toepassingstechnici kunnen met u samenwerken om inzicht te krijgen in uw zuiveringsproces en verbeteringen aanbevelen die u kunnen helpen het gasverbruik te optimaliseren en de productkwaliteit te verbeteren.

Helium kan worden gebruikt voor purgeren, omdat het het laagste smelt- en kookpunt van elk gas heeft, inert is en een lage vriestemperatuur heeft, waardoor het ideaal is voor purgeren door zeer koude vloeistoffen zoals vloeibare zuurstof of vloeibare waterstof veilig te verplaatsen zonder invriezen.

Air Products kan u helpen bij het optimaliseren van uw toevoermodi voor stikstof, argon of helium op basis van uw behoeften. Om te bepalen of de productie van vloeistof of on-site beter aansluit bij uw behoeften, houden we rekening met factoren zoals uw gebruikspatroon, debiet, druk en zuiverheid.

Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren.

Met de commercialisering van de ruimtevaartindustrie zijn de mogelijkheden voor vooruitgang in ruimtevaarttechnologie exponentieel gegroeid. Met deze groeiende markt is er een toenemende behoefte aan industrieel gas om raketten en ruimtevaartuigen betrouwbaar en veilig voort te stuwen, metalen en composietcomponenten te behandelen voor hun extreme omgeving, en veilige en betrouwbare werking en opslag van lading en bemanning te garanderen. Air Products is al sinds de oprichting actief in de ruimtevaartindustrie en heeft de praktische ervaring en technische expertise om u te helpen het onbekende in te gaan.

Download de brochure Industrial Gas Solutions for the Aerospace Industry

Industrieel gas van een wereldleider

De grootste producent en leverancier ter wereld van waterstof en helium

Wereldleider in de levering van vloeibare en samengeperste waterstof en helium in diverse zuiverheden en leveringswijzen.

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van stikstof, zuurstof en argon

Wereldmarktleider in de levering van vloeibare en samengeperste stikstof, zuurstof en argon in diverse zuiverheden en leveringswijzen

Betrouwbare toevoer van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie-installaties en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering

Is eigenaar en exploitant van honderden gasinstallaties wereldwijd

Meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen en bedienen van industriële gasinstallaties om u te helpen de beste leveringsmodus te bepalen

Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften

24/7 voorraadbeheer om een plan voor voorraadaanvulling op te stellen op basis van uw huidige en toekomstige productie

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze werkgemeenschappen

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen

Klantenservice van wereldklasse

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats gebaseerd op uw behoeften

Put our world-class experience to work for you.

Get in touch with one of our technical experts for help designing, engineering, constructing and operating a gas supply system for your specific application.

LEARN MORE

Vraag het de expert

Doug Williams

Advanced Systems Engineer Noord-Amerika

"Hoe kan ik mijn heliumgebruik optimaliseren?"
Heliumgas speelt een cruciale rol bij de productie van raketcomponenten en ondersteunt de lanceringsactiviteiten. Defensie-, nucleaire- en ruimtevaartfabrikanten gebruiken helium voor het detecteren van lekken in kritieke apparatuur zoals raketmotoren, en voor het spoelen en overbrengen van drijfgas. Velen staan voor de uitdaging om de kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren. Met onze gepatenteerde pomptechnologie voor vloeibaar helium kunnen deze industrieën grote on-site gasopslagvaten onder druk brengen tegen lagere kosten, met minder energie en met een hogere snelheid. Air Products beschikt over een wereldwijd leveringsnetwerk, een breed scala aan resources, service van wereldklasse, deskundige technische ondersteuning, toewijding aan kwaliteit en een door de industrie erkend veiligheidsrecord. Wij begrijpen dat u behoefte hebt aan een veilige, betrouwbare levering, met oog voor detail en ondersteund door service - over de hele wereld. Laat ons u helpen uw bedrijf een boost te geven.

Do you need reliable helium supply?

Let Air Products' multi-plant network provide you with a reliable helium supply.

ADDITIONAL SERVICES

HULPMIDDELEN