airproducts-logo Go to Home Page

Onder druk brengen

Deskundige oplossingen om u te helpen slagen

Helium wordt gebruikt door defensie-, nucleaire en ruimtevaartleiders voor het detecteren van lekken in kritieke apparatuur, waaronder raketmotoren, en voor het spoelen en overbrengen van drijfgas. Onze gepatenteerde pomptechnologie voor vloeibaar helium stelt deze industrieën in staat grote on-site gasopslagvaten onder druk te zetten tegen lagere kosten, met minder energie en met hogere snelheden.

Helium kan ook worden gebruikt voor purgeren. Omdat het het laagste smelt- en kookpunt van alle gassen heeft, inert is en een lage vriestemperatuur heeft, wordt het gebruikt voor purgeren door zeer koude vloeistoffen zoals vloeibare zuurstof of vloeibare waterstof veilig te verplaatsen zonder bevriezen.

Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren.

We bieden diverse technische diensten, gasgerelateerde oplossingen en een volledig assortiment industriële gassen: helium, zuurstof, stikstof, waterstof, argon en diverse gasmengsels voor kleine en grote gebruikers. Onze toepassingstechnici kunnen met u samenwerken om inzicht te krijgen in uw werking en verbeteringen aanbevelen die u kunnen helpen het gasverbruik te optimaliseren en de productkwaliteit te verbeteren.

Download de brochure Veilige en betrouwbare levering van helium

Industriële gassen van een wereldleider

Betrouwbare en veilige levering van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering.

Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften

24/7 voorraadbeheerservices om een voorraadaanvullingsplan te maken op basis van uw huidige en toekomstige productieschema.

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze werkgemeenschappen

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen

Klantenservice van wereldklasse

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats gebaseerd op uw behoeften

's Werelds grootste producent en leverancier van helium

Wereldleider in de levering van vloeibaar en samengeperst helium in diverse zuiverheden en leveringswijzen

Vraag het de expert

Doug Williams

Advanced Systems Engineer Noord-Amerika

“Hoe kan ik mijn heliumgebruik optimaliseren?”
Heliumgas speelt een cruciale rol bij de productie van raketcomponenten en ondersteunt de lanceringsactiviteiten. Defensie-, nucleaire- en ruimtevaartfabrikanten gebruiken helium voor het detecteren van lekken in kritieke apparatuur zoals raketmotoren, en voor het spoelen en overbrengen van drijfgas. Velen staan voor de uitdaging om de kwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Air Products is al sinds de oprichting een toonaangevende leverancier van helium aan de ruimtevaartindustrie en levert innovatieve benaderingen, zoals beheersystemen voor de gaslevering, die de kosten van het gasbezit kunnen verlagen en de algehele processen kunnen verbeteren. Met onze gepatenteerde pomptechnologie voor vloeibaar helium kunnen deze industrieën grote on-site gasopslagvaten onder druk brengen tegen lagere kosten, met minder energie en met een hogere snelheid. Air Products beschikt over een wereldwijd leveringsnetwerk, een breed scala aan resources, service van wereldklasse, deskundige technische ondersteuning, toewijding aan kwaliteit en een door de industrie erkend veiligheidsrecord. Wij begrijpen dat u behoefte hebt aan een veilige, betrouwbare levering, met oog voor detail en ondersteund door service - over de hele wereld. Laat ons u helpen uw bedrijf een boost te geven.

Air Products is een toonaangevende leverancier van helium

  • Een pionier op het gebied van veel van de technologieën voor extractie, productie, distributie en opslag van helium die nog steeds in gebruik zijn
  • Meest diverse heliumbronmengsel ter wereld (LNG, methaan en CO₂)
  • Wereldwijd distributienetwerk met de best presterende opslagtanks
  • Heliumexperts bieden service en ondersteuning van wereldklasse met een toewijding aan kwaliteit
  • Door de industrie erkend veiligheidsrecord

Productveiligheidstraining

Als u helium gebruikt, is het van groot belang dat uw werknemers weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan. Toch kan training veel tijd kosten. We kunnen deze last verlichten door on-site veiligheidspresentaties te geven. Of u nu nieuwe medewerkers moet opleiden of uw personeel moet bijscholen, we kunnen altijd aandachtspunten leveren. Onze praktische en beknopte training kan u helpen uw werknemers bewust te maken van gevaren, het hanteren van veiligheidsmaatregelen en best practices om een veilige en gezonde werkplek te bevorderen.
MEER INFORMATIE

Zet onze ervaring van wereldklasse voor u aan het werk.

Neem contact op met een van onze technische experts voor hulp bij het ontwerpen, ontwerpen, bouwen en bedienen van een gastoevoersysteem voor uw specifieke toepassing.

MEER INFORMATIE

HULPMIDDELEN