airproducts-logo Go to Home Page

Fotovoltaïsche energie

Groene energie en een groene wereld

De huidige fotovoltaïsche industrie staat voor de uitdaging om de celefficiëntie te maximaliseren en de productiekosten te verlagen. Als wereldwijd toonaangevende leverancier van gassen aan de fotovoltaïsche industrie biedt Air Products de juiste gasoplossing die vereist is voor uw productieproces, waarmee u de opbrengst, celefficiëntie en lagere productiekosten kunt verbeteren.

Wereldwijd toonaangevende gasleverancier voor fotovoltaïsche installaties

Onze belangrijkste capaciteiten op het gebied van producten, apparatuur en diensten zijn:

  • Verschillende leveringswijzen, waaronder on-site productie, bulklevering en verpakte gassen
  • Bulkgassen, waaronder stikstof, argon, zuurstof en waterstof
  • Ultrazuivere procesgassen en gasmengsels
  • Ontwerp, productie en installatie van alle bijbehorende apparatuur
  • Uitstekend record van het tijdig aan behoeften voldoen
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische expertise
  • Klantenservice van wereldklasse

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

Vraag het de expert

“Hoe kan ik mijn soldeerkwaliteit verbeteren van de striptab die ik gebruik om de PV-modules aan te sluiten?”
U kunt een inerte atmosfeer, zoals stikstof of argon, in uw reflow-proces implementeren. Een alternatieve atmosfeer die men kan gebruiken is het vormen van gas, 5% waterstof en 95% stikstof. Deze opties bieden u een verbeterde soldeerkwaliteit bij de lipverbindingen.

Vragen? We hebben antwoorden.

Onze experts staan voor u klaar. Boek vandaag nog een gratis consult!

NEEM CONTACT MET ONS OP