airproducts-logo Go to Home Page

pH-regeling van zuivelproducten

Verlaag de pH van uw producten met onze food grade CO₂

Bent u een zuivelverwerker op zoek naar een natuurlijke manier om de pH van uw melk te verlagen?

Dankzij de licht zure aard is kooldioxide een veilig, natuurlijk en nauwkeurig alternatief voor minerale zuren om de pH-waarde van sommige voedingsmiddelen, zoals melk, te verlagen.

Met tientallen jaren ervaring in pH-neutralisatie kunnen onze experts u helpen bepalen welke hoeveelheden en leveringswijzen het beste aansluiten op uw behoeften.

Waarom kiezen voor kooldioxide?

Effectief

Verlaagt effectief de pH-waarde en voorkomt elk risico van overdosering

Verbeterde veiligheid

Veiliger hanteringsomstandigheden

Reinig etiket

CO₂ is een gas dat van nature aanwezig is in de lucht die we inademen

Opbrengstverbetering

Een verlaging van de pH-waarde van uw melk kan de opbrengst van uw kaasproductie verbeteren en vroegtijdig ongewenst stremmen voorkomen

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Bent u benieuwd naar onze oplossingen voor pH-regeling?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: