airproducts-logo Go to Home Page

Ongediertebestrijding met CO₂

Effectief en natuurlijk alternatief voor begassing met chemicaliën

Maakt u zich zorgen over de groei van insecten in uw opslagruimten voor droge producten? Bent u op zoek naar veiligere alternatieven voor giftige begassing, vooral voor biologische producten?

Onze gemodificeerde atmosferen met een hoog kooldioxidegehalte (CO₂) en laag zuurstofgehalte (O₂) bieden een effectief alternatief voor begassing voor insectenbestrijding in opslagruimten zoals silo's of grote zakken.

Of u nu kiest voor de hogedrukbehandeling om het probleem binnen een paar uur op te lossen, of voor een atmosferische drukbehandeling voor een rendabel, maar iets langer proces, onze experts zijn er om u te helpen uw insectenproblemen op de beste manier aan te pakken.

Opmerking: CO2 dat in de EU wordt gebruikt voor ongediertebestrijding onder insecten valt onder de verordening inzake gewasbeschermingsmiddelen en moet daarom worden onderworpen aan wettelijke goedkeuring in elk land waar dit nodig is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

De voordelen van de gemodificeerde atmosferen van Air Products

Er zijn vier belangrijke redenen waarom u de voorkeur geeft aan gemodificeerde atmosferen boven begassing:

Natuurlijk alternatief voor giftige pesticiden

CO₂ laat geen residu achter, vereist geen veiligheidsinterval en is geschikt voor biologische voeding

Effectief

Uit ons onderzoek is gebleken dat 100% sterfte voorkomt bij typische plaagdieren, ongeacht het ontwikkelingsstadium

Duurzaam

Gerecupereerde CO₂ is milieuvriendelijker dan chemische alternatieven

Rendabel

De behandeling met atmosferische druk is arbeidsvrij en goedkoop, hoewel het een langere behandelingstijd vergt

Benieuwd naar onze ongediertebestrijdingsoplossingen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE