airproducts-logo Go to Home Page

Deeltjesreductie voor chemicaliën/rubber en kunststoffen

De basisprincipes van cryogeen malen

Cryogeen malen kan u helpen kostenefficiënt de gewenste deeltjesgrootte of opbrengst van deeltjes binnen uw doelbereik te bereiken; vermalen van warmtegevoelige of moeilijk te frezen materialen; evenals de productie, productkwaliteit en procesveiligheid verhogen. Kijk voor meer informatie over de grondbeginselen van cryogeen malen, de voordelen en resultaten van cryogeen malen, veiligheidsoverwegingen en voorzorgsmaatregelen en de vereisten voor apparatuur voor cryogeen malen.

PolarFit® Cryogenic Grinding Solutions

Watch how our PolarFit® size reduction systems use the cooling power of liquid nitrogen to remove heat produced in the grinding process, allowing you to achieve higher yield of particles in your target range, more uniform particle size distribution, higher production rates, improved product quality and improved process safety due to the nitrogen inertness.

De belangrijkste voordelen van cryogeen malen zijn:

  • Hogere opbrengst van deeltjes binnen uw doelbereik
  • Gelijkmatigere deeltjesgrootteverdeling
  • Hogere productiecapaciteit
  • Hogere productkwaliteit
  • Verbeterde procesveiligheid door de stikstof-inertheid

Van cryogene diensten, levering van industriële gassen tot complete cryogene systemen, u kunt rekenen op de ervaren technici van Air Products om u te helpen de beste oplossing voor uw proces te vinden.

CONTACT OPNEMEN:

Redenen waarom onze klanten zeggen dat ze voor Air Products hebben gekozen:

Meer dan drie decennia ervaring in laboratoria en fabrieken met cryogeen malen… Niet gebonden aan één molenfabrikant, waardoor we een scala aan opties kunnen bieden... Flexibiliteit in testfaciliteiten/proces... Een reeks efficiënte koeltransportbandopties.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Jon Trembley

Technology Manager - Cryogene toepassingen

“Welke apparatuur heb ik nodig voor een geslaagde cryogene maalbewerking?”

Een cryogeen maalproces lijkt sterk op een normaal maalproces bij omgevingstemperatuur. De installatie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd, maar de basiscomponenten kunnen zijn: de maalinrichting, een cryogene transportband, de regeling van de stroom vloeibare stikstof, een toevoersysteem voor vloeibare stikstof en andere ondersteunende apparatuur die gebruikelijk is bij normale maalbewerkingen.

PolarFit® Diensten voor cryogeen malen

  • Advies over cryogeen malen
  • Vloeibare stikstof/kooldioxide toevoer/verbruiksoptimalisatie
  • Proeven met cryogene grootte bij testfaciliteiten van Air Products of op uw locatie
  • Technische beoordeling/verbeteringen van het bestaande freessysteem
ONTDEK DE SERVICES

HULPMIDDELEN