airproducts-logo Go to Home Page

Verpakken, inertiseren en blanketen

Veiligheid en kwaliteit voor uw biotechnologieproductiefaciliteiten

Inertiseren, ook wel blanketing genoemd, is het proces waarbij de atmosferische lucht rond een stof of materiaal wordt vervangen door een niet-reactief gas, zoals stikstof, kooldioxide of argon, om ervoor te zorgen dat het in een passieve of niet-reactieve toestand blijft.

Onze oplossingen kunnen u helpen de kwaliteit van actieve ingrediënten en geneesmiddelen te behouden, waardoor oxidatie wordt voorkomen en microbiologische besmetting van uw producten wordt voorkomen.

Wanneer u stikstof gebruikt voor het verpakken van biotechproducten, begrijpen we dat u zekerheid wilt dat de stikstof die u gebruikt betrouwbaar en traceerbaar is en voldoet aan de voorschriften.

We kunnen u helpen bij het kiezen van de optimale methode die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd het gasverbruik tot een minimum beperken.

Veiligheid

Beschermt gevoelige materialen tegen brand en explosies met het minimale gasvolume

Veiligheid tegen de laagste kosten

Eigen software voor het uitvoeren van berekeningen, variërend van ontvlambaarheid van mengsels tot kritische zuurstofconcentratie (COC)

Kwaliteitsnaleving

Voldoet aan Amerikaanse, Japanse en Europese farmacopeeën (European Pharmacopoeia en GMP deel II)

Voldoet aan prestatienormen

Eenvoudig te beheren

Bent u geïnteresseerd in stikstof voor uw biotechproces?

We kunnen u helpen bij het kiezen van de optimale methode die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd het gasverbruik tot een minimum beperken.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN