airproducts-logo Go to Home Page

Maritieme gasdetectie

Air Products heeft uitgebreide ervaring met het testen en kalibreren van sensoren, detectoren en andere veiligheidskritische apparatuur in de maritieme industrie.

Door nauw samen te werken met belangrijke partners heeft dit ervoor gezorgd dat het de marktvereisten begrijpt en zijn productaanbod heeft ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het aan deze behoeften voldoet en in veel gevallen zelfs overtreft.

Met een volledig assortiment mengsels, bijtende of inerte gassen in verschillende busgroottes, met een lange houdbaarheid, en met korte levertijden, is Air Products in staat deze meest veeleisende markten te ondersteunen.

Air Products begrijpt de markt voor gasdetectie op zee

Uitgebreid productassortiment

In staat om aan al uw gasmengselbehoeften te voldoen. Corrosieve, niet-reactieve samenstellingen van ppm tot 100%.

Beschikbaarheid

Uitgebreide voorraad van standaard productaanbod, waardoor snelle leveringen aan u worden gegarandeerd.

Stabiliteit

Gasmengsels hebben een toonaangevende houdbaarheid, tot 60 maanden, waardoor nauwkeurigheid van kalibratie en testen wordt gegarandeerd.

Complete oplossing

Als aanvulling op het assortiment cilinders is er een assortiment regelaars dat geschikt is voor vrijwel elke toepassing en elk debiet.

Vragen? We hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

“Hoeveel tests kunnen er met elke bus worden uitgevoerd?”
De fabrikant van het instrument vermeldt normaal gesproken het gasdebiet dat vereist is in zijn werkprocedures. De grootste bussen van Air Products hebben een inhoud van ongeveer 110 liter. Daarom kan een instrument met een reactietijd van 10 seconden bij een vaste gasstroom van 1,0 lpm honderden keren worden getest met de bus van 110 liter.