airproducts-logo Go to Home Page

LED

Slimme verlichting en slim leven

LED is een snelgroeiende markt waar fabrikanten een grote hoeveelheid stikstof en waterstof verbruiken bij de productie. Air Products biedt een breed scala aan bulkgassen en speciale gassen voor de productie van LED's, met flexibele leveringswijzen om aan verschillende behoeften in uw productie te voldoen.

Wereldwijd toonaangevende gasleverancier voor LED

Onze belangrijkste capaciteiten op het gebied van producten, apparatuur en diensten zijn:

  • Verschillende leveringswijzen, waaronder on-site productie, bulklevering en verpakte gassen
  • Bulkgassen, waaronder stikstof en waterstof
  • Ultrazuivere procesgassen en gasmengsels
  • Ontwerp, productie en installatie van alle bijbehorende apparatuur
  • Uitstekend record van het tijdig aan behoeften voldoen
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische expertise
  • Klantenservice van wereldklasse

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Vraag het de expert

“We overwegen om koperdraad te gebruiken als vervanging voor gouddraad in de interconnect van de diode naar het leadframe. Is het het beste om voorgemengde cilinders met vormgas te gebruiken of het vormgas op het achterplatform te mengen?"
De levering van het vormgas (5% H₂ / 95% N₂) is volledig afhankelijk van uw productieschaal en het aantal te lijmen systemen dat u gaat gebruiken. Kosten zijn ook een belangrijk criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Voorgemengde cilinders zijn meestal duurder dan het mengen van het vormgas, maar als uw productieschaal klein is, zijn de kosten mogelijk geen probleem. Hoewel mengpanelen geen hoge kosten met zich meebrengen, zijn ze mogelijk niet gegarandeerd als uw productie klein is. Ook als de toevoer van waterstof op uw locatie niet beschikbaar is, kunnen voorgemengde cilinders uw enige alternatief zijn.

Vragen? We hebben antwoorden.

Onze experts staan voor u klaar. Boek vandaag nog een gratis consult!

CONTACT OPNEMEN