airproducts-logo Go to Home Page

In-vitrofertilisatie (IVF)

IVF en behoud van de vruchtbaarheid en incubatie

De veilige opslag van uw waardevolle monsters is essentieel. Als marktleider in deze sector heeft Air Products een oplossing om aan deze behoefte te voldoen. Wij bieden de levering en installatie van de beste vriezers in de klasse, advies over het ontwerp van de ruimte en uitgebreide projectbeheerdiensten.

Air Products biedt ook expertise op het gebied van de levering van vloeibare stikstof, de levering van incubatorgassen en uiterst zuivere gassen, voor de beveiliging van uw monsters, terwijl de bedrijfskosten tot een minimum worden beperkt.

Download de brochure Bescherm uw investering met veilige voorbeelden

Why Air Products Is Your Perfect Partner​

CryoEase® Microbulk Solutions, A Cost-effective Service

Specially designed trucks deliver a hassle free supply of Liquid Nitrogen to a storage system customized for your needs

Project Management and Cryoroom Design

A well-managed project can save time, money and effort. Air Products can handle the entire project for you.

Liquid Nitrogen Cryogenic Freezers

Vapour units maintain -190 °C at the top storage box and achieve the longest hold times and lowest nitrogen consumption

Racking And Inventory

Air Products can provide racking and inventory to meet your storage needs

Accessories

Air Products provide a range of accessories for your cryogenic storage equipment

Liquid Nitrogen

Air Products liquid nitrogen for Life Science is MDD certified to ISO13485 Medical Device Directive

Incubator Gases

Air Products provide a range of high purity gases and gas mixtures to meet your specific needs

Ultra High Purity Gases

The Experis® speciality gases range includes ultra high purity gases, gas mixtures and gas-handling equipment

Questions? We've got answers.

CONTACT US

Vraag het de expert

"We hebben een groot aantal opslagtanks voor vloeibare stikstof opgeslagen in ons laboratorium. Kunnen we onze ruimte beter benutten?"
Air Products heeft een aantal klanten geholpen bij het optimaliseren van hun opslagsysteem. Wij voeren graag een locatiebeoordeling uit en bespreken de mogelijkheden met u.

Liquid Nitrogen

Nitrogen is valued both as a gas for its inert properties and a liquid for cooling and freezing. Our experienced applications team can use their knowledge of your industry and application to provide you with a supply and technology solution to meet your unique needs.
Download Liquid Nitrogen Safetygram 7 brochure

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

CryoEase® Microbulk Solutions

CryoEase® microbulk technology is a modern concept where your gas is supplied by filling on-site vs. the traditional method for smaller volume usage, where gas is supplied by swapping full for empty cylinders and dewars. CryoEase® microbulk supply features specially designed trucks with integrated controls and flexible storage tank options. End usage can be provided as pure gases, cryogenic liquids or gaseous mixtures via a blender installed at your site.
LEARN MORE

HULPMIDDELEN