airproducts-logo Go to Home Page

Hydroprocessing

Hydroprocessing in de olieraffinage-industrie

Hydroprocessing in de olieraffinage-industrie omvat processen zoals hydrogenering, hydrokraken en waterstofbehandeling. Deze processen worden gebruikt bij de productie van de huidige energie- en transportbrandstoffen. Als raffinaderij kan uw bedrijf worden geconfronteerd met het gebruik van nieuwe bronnen van zwaardere, zure ruwe olie, terwijl er strengere milieuregels gelden. Dat is waar de industriële gasoplossingen van Air Products om de hoek komen kijken. We begrijpen dat geen enkele raffinaderij hetzelfde is en kan worden geconfronteerd met verschillende klantbehoeften. Als wereldwijd toonaangevende producent van specifieke waterstof hebben we een portfolio van waterstoftoevoertechnologie voor een breed scala aan gebruikers, van bulklevering tot tonnagegrootte, variërend van pijpleiding of van een speciale installatie op of nabij de faciliteit van een klant. Wij bezitten, beheren en beheren een groot aantal waterstofinstallaties en kunnen aangepaste ontwerpen leveren voor uw behoeften, waaronder stoom, warmtekrachtkoppeling, flexibiliteit van de grondstof, synergieën tussen nutsvoorzieningen en extra waterstofbehoeften. Geen probleem als uw vraag kleiner is. We kunnen kleinschalige waterstofgebruikers (<5000 bpd hydrobehandelaars) leveren via vloeibare waterstoflevering of door kleine on-site generatie.
Download het Powerhouse Hydrogen-artikel

Diensten voor ontwikkeling en optimalisatie van hydrogenering

Onze flexibele en robuuste waterstoftestfaciliteit kan laboratoriumtests uitvoeren die talloze kopzorgen kunnen besparen, om nog maar te zwijgen van afgedankte apparatuur, verloren productietijd en verspilde grondstoffen voor uw hydrogenerings- of waterstofbehandelingsproces.

On-site waterstofgeneratie

Onze PRISM®-waterstofgeneratoren (PHG's) zijn ontworpen met toonaangevende opstart- en uitschakelmodi en kunnen worden geïnstalleerd als systemen met één of meerdere units voor een flexibele en efficiënte toevoer die aan uw procesbehoeften voldoet.
MEER INFORMATIE

Belangrijkste dingen die u moet weten over hoe Air Products kan helpen bij hydroverwerking

Wereldleider in waterstofproductie

Wij bezitten en exploiteren wereldwijd miljarden SCFD's aan waterstofproductiecapaciteit. Via onze wereldwijde samenwerking met Technip voorzien we de raffinage-industrie van waterstofinstallaties met de meest concurrerende technologie en veiligheid van wereldklasse.

Toonaangevend producent en leverancier van waterstof

Met onze wereldwijde mogelijkheden kunnen onze technici u de meest efficiënte en rendabele toevoermodus aanbevelen op basis van uw volume, druk, zuiverheidsniveau, debiet en bedrijfspatroon.

Een leider op het gebied van waterstofveiligheid

Air Products heeft een totale veiligheidsfilosofie, wat inhoudt dat wij van mening zijn dat niets belangrijker is dan veiligheid. We leven volgens de principes dat elk ongeval en elk letsel te voorkomen is, veiligheid te managen is en individuele verantwoordelijkheid en elke taak moet worden uitgevoerd met aandacht voor veiligheid.

Lab-diensten om reacties op hydrobehandeling te optimaliseren

Het Hydrogen Reactions Lab van Air Products biedt flexibele en robuuste tests voor de raffinage-industrie. Onze ingenieurs kunnen u helpen de productkwaliteit te verbeteren en de productiekosten te verlagen door de optimale druk, temperatuur en waterstof-tot-toevoerverhouding voor uw specifieke voeding en katalysator te bepalen.

Of u nu waterstof koopt of zelf produceert, Air Products heeft manieren om de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen.

Met de waterstofoplossingen van Air Products kunnen we u helpen de meest kosteneffectieve leveringsoptie te bepalen die aan uw behoeften voldoet. Onze ingenieurs hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van reacties op waterzuivering. Wij kunnen u helpen de gas-vloeistofoverdracht van uw systeem te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en u te helpen veilig te werken.

CONTACT OPNEMEN:

Waterstofoplossingen aangedreven door technologie, betrouwbaarheid en veiligheid

Download waterstofoplossingen aangedreven door technologie, betrouwbaarheid en veiligheid

Gastoevoeropties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

APEX Temporary Emergency Gas Services

Short-term or emergency industrial gas supply for start-ups, peak demand periods, planned or unplanned maintenance activities, and plant or pipeline turnarounds.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Pijpleidingtoevoer

Gevestigd op belangrijke industriële locaties over de hele wereld, bieden pijpleidingen klanten met grote productbehoeften een reeks voordelen, waaronder betrouwbare, veilige en flexibele levering op een kosteneffectieve manier.

PRISM®-membranen

PRISM-membraanscheiders genereren on-site gas voor toepassingen zoals stikstofproductie, luchtdroging, waterstofterugwinning, biogasopwerking en de productie van met zuurstof verrijkte lucht.