airproducts-logo Go to Home Page

Hydrogenering van eetbare oliën en vetten

Verhoog het verzadigingsniveau van eetbare oliën en vetten en verhoog hun smeltpunten door hydrogenering

Wilt u uw vloeibare plantaardige oliën verzadigen of harden? Of wilt u gewoon de temperatuur verhogen waarbij uw olie verandert van een vaste naar een vloeibare toestand?

Als toonaangevende waterstofleverancier hebben we een grondige kennis opgebouwd van de verschillende hydrogeneringsprocessen die in alle soorten industrieën worden gebruikt.

Op basis van uw olietype en verwerkingsvereisten kunnen onze experts u helpen bij het optimaliseren van uw hydrogeneringsreactie en het bepalen van de meest kostenefficiënte manier van waterstoflevering voor uw behoeften. Of u nu olie wilt hydrogeneren voor menselijke consumptie of dierenvoeding, onze experts staan voor u klaar.

Onze belofte aan u

Betrouwbare levering

Grootste leverancier van waterstof ter wereld en een record met 99,95% tijdige levering wereldwijd

Expertise

Uitgebreide expertise en testmogelijkheden in ons hydrogeneringslaboratorium in Allentown, PA, VS.

Leveringswijzen aangepast aan uw behoeften

Vloeibare waterstofleveringen of waterstofgeneratie op locatie voor uw grotere volumes

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Benieuwd naar meer over hydrogenering?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: