airproducts-logo Go to Home Page

Flat-panelbeeldschermen

Innovatieve gasoplossingen die u kunnen helpen bij de volgende generatie display-productie

De weergavetechnologie verandert voortdurend om de volgende generatie personal computers, notebooks en andere elektronische apparaten mogelijk te maken, met lagere kosten, een kleiner formaat, minder gewicht, meer flexibiliteit en resolutie. In de afgelopen jaren is Air Products toonaangevend geweest in het op unieke wijze samenbrengen van gassen, apparatuur en diensten. Wij zullen u blijven voorzien van ongeëvenaarde industriële ervaring en technische kennis voor uw snelle groei van nu en in de toekomst.

Wereldwijd toonaangevende gasleverancier voor platte beeldschermen

Onze kerncapaciteiten van producten, apparatuur en diensten omvatten:

  • Verschillende leveringswijzen, waaronder on-site productie, bulklevering en verpakte gassen
  • Ultrazuivere draaggassen, waaronder stikstof, zuurstof, waterstof, helium en argon
  • Ultrazuivere procesgassen, zeldzame gassen en gasmengsels
  • Ontwerp, productie en installatie van alle bijbehorende apparatuur
  • Uitstekend record van het tijdig aan behoeften voldoen
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische expertise
  • Klantenservice van wereldklasse

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Een inert gas met unieke eigenschappen, dat wordt gebruikt in diverse industriële en analytische toepassingen. Argon wordt veel ingezet in metaalindustrie voor de productie, verwerking en fabricage van metaal. 
Het kan als een zuiver gas worden ingezet voor bepaalde toepassingen voor afschermen, blanketen, uitgloeien en heet isostatisch persen (HIP) en als onderdeel van een mengsel met andere gassen, zoals kooldioxide, zuurstof, stikstof, waterstof of helium, afhankelijk van het proces en het materiaal.

Helium

Een inert gas voor cryogene toepassingen, warmteoverdracht, afscherming, lekdetectie, analyse en hijstoepassingen

Waterstof

Gewaardeerd om zijn reactieve en beschermende eigenschappen, en gebruikt door vele industrieën zoals elektronica, voedingsmiddelen, glas, chemicaliën, raffinage en meer kunnen profiteren van de unieke eigenschappen om de kwaliteit te verbeteren, prestaties te optimaliseren en kosten te verlagen.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen. 

Zeldzame gassen

Nuttig als ionenbundel voor het reinigen, snijden of lassen van materialen, evenals hun unieke vermogen om helder licht te produceren, in de vorm van een laser of een lichtbron. Ook gebruikt in voortstuwingsmotoren of in raamisolatie.

Vraag het de expert

"We onderzoeken andere methoden voor het reinigen van onze arrays dan het gebruik van natte chemicaliën. Kunt u een droog proces aanbevelen?"
Een uitstekend alternatief voor het reinigen van de arrays en het vermijden van natte chemie met zijn kosten en gevaren is het bekijken van een superkritische CO₂ Chemisch reinigen. Dit proces maakt gebruik van CO₂ "sneeuw" of pellets om verontreinigingen aan het oppervlak te verwijderen zonder de kritieke componenten op de reeks te beïnvloeden.

Vragen? We hebben antwoorden.

Onze experts staan voor u klaar. Boek vandaag nog een gratis consult!

NEEM CONTACT MET ONS OP