airproducts-logo Go to Home Page

Kalibratie-uitrusting voor analyse van uitgeademde adem

In de afgelopen jaren is het aantal patiënten dat wordt doorverwezen en getest op ademhalingsgerelateerde ziekten toegenomen. Er worden verschillende soorten medische apparatuur gebruikt om het type aandoening of de ernst van de ziekte zelf te diagnosticeren.

We hebben een specifieke reeks gasmengsels ontwikkeld die kunnen worden gebruikt voor het kalibreren of testen van apparatuur die is gekoppeld aan uitgeademde adem. Meestal worden deze mengsels gebruikt voor spirometrie (longfunctie), koolmonoxide, fractioneel uitgeademd stikstofmonoxide en ademtests met waterstof.

We begrijpen het cruciale belang van de nauwkeurigheid van de resultaten van de medische apparatuur. Daarom vertrouwen gebruikers op onze gasmengsels voor deze veeleisende toepassingen.

Download de brochure Kalibratiegasmengsels voor ademanalyse

Hoe kan Air Products u helpen bij het kalibreren van uw apparatuur?

Uitgebreid mengselaanbod

Standaard en niet-standaard gasmengsels beschikbaar

Uitgebreide kennis

Met onze jarenlange ervaring in kalibratiegasmengsels begrijpen wij het belang van uw toepassing.

Stabiliteit

Met een houdbaarheid van 60 maanden kan de nauwkeurigheid van uw kalibratie en testen worden gegarandeerd.

Compleet assortiment

Als aanvulling op het assortiment gasmengsels is er een uitgebreid assortiment gasregelapparatuur.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

"Hoeveel tests kunnen er met elke bus worden uitgevoerd?"
De fabrikant van het instrument vermeldt normaal gesproken het gasdebiet dat vereist is in zijn werkprocedures. De grootste bussen van Air Products hebben een inhoud van ongeveer 110 liter. Daarom kan een instrument met een reactietijd van 10 seconden bij een vaste gasstroom van 1,0 lpm honderden keren worden getest met de bus van 110 liter.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel. 

HULPMIDDELEN