airproducts-logo Go to Home Page

Milieutests

Deskundige oplossingen om u te helpen slagen

Air Products begrijpt de vereisten voor industrieel gas om raketten en ruimtevaartuigen betrouwbaar en veilig voort te stuwen, om metalen, elektronische en composietcomponenten te behandelen voor hun extreme omgeving, en om veilige, betrouwbare werking en opslag van lading en bemanning te garanderen. Air Products is al sinds de oprichting actief in de ruimtevaartindustrie en heeft de praktische ervaring en technische expertise om u te helpen het onbekende in te gaan. Air Products kan met name de optimale cryogene gassen, cryogene pompsystemen en andere technische, apparatuur- en servicevereisten leveren die nodig zijn om kosteneffectieve, veilige en milieuvriendelijke bedrijfs- en testomstandigheden te realiseren.

Industriële gassen van een wereldleider

Betrouwbare toevoer van industriële gassen

Netwerk met meerdere installaties met primaire productie-installaties en secundaire productbronnen voor een betrouwbare levering

Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften

24/7 Inventory Management Services om een voorraadaanvullingsplan te maken op basis van uw huidige en toekomstige productieschema

Marktleider in veiligheid

Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid en het welzijn van onze werkgemeenschappen

Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt

Ervaren technische teams over de hele wereld kunnen leverings- en technologieoplossingen leveren om aan uw unieke behoeften te voldoen

Klantenservice van wereldklasse

Onze benadering van klantrelaties is in de eerste plaats gebaseerd op uw behoeften

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van stikstof, zuurstof en argon

Wereldmarktleider in de levering van vloeibare en samengeperste stikstof, zuurstof en argon in diverse zuiverheden en leveringswijzen.

Vragen? We hebben antwoorden.

Neem contact met ons op om de tientallen jaren ervaring van Air Products met de productie, toepassing, apparatuur en levering van industriële gassen voor u aan het werk te zetten.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Cryogene vloeibare stikstof

Vloeibare leveringen en opslagsystemen bieden een veilige, betrouwbare toevoeroptie voor hoogzuivere stikstof.
VRAAG EEN OFFERTE AAN

TELALERT® telemetry system

TELALERT® telemetry remote monitoring system provides timely and accurate inventory data to our logistics center to help forecast deliveries.

ADDITIONAL SERVICES

HULPMIDDELEN