airproducts-logo Go to Home Page

Cryopreservatie en gassen voor ziekenhuizen

Air Products levert vloeibare en cilindergassen en cryopreservatie-apparatuur voor gebruik in het hele ziekenhuis

Air Products biedt een reeks producten die in het hele ziekenhuis kunnen worden gebruikt. Wij zijn experts in de levering van medische zuurstof, vloeibare stikstof, hoogzuivere gassen en incubatorgassen. We kunnen u helpen uw monsters veilig te houden en de bedrijfskosten tot een minimum te beperken.

Wij brengen chartvriezers samen met advies over het ontwerp van de ruimte en een uitgebreid projectbeheer. Wij bieden een probleemloze, kant-en-klare oplossing voor optimale cryogene opslag van uw monsters.

Download de Air Products Life Science-brochure

Ons assortiment maakt van Air Products uw perfecte partner

CryoEase® Microbulk Solutions, een kostenefficiënte service

Speciaal ontworpen trucks leveren probleemloze levering van vloeibare stikstof aan een opslagsysteem dat is afgestemd op uw behoeften

Projectmanagement en Cryo Room Design

Een goed beheerd project kan tijd, geld en moeite besparen. Air Products kan het hele project voor u uitvoeren.

Vloeibare stikstof Cryogene vriezers

Dampunits handhaven een temperatuur van -190 °C in de bovenste opslagbox en bereiken de langste verblijftijden en het laagste stikstofverbruik

Stellingen en inventaris

Air Products kan rekken en voorraad leveren om aan uw opslagbehoeften te voldoen

Accessoires

Air Products biedt een reeks accessoires voor uw cryogene opslagapparatuur

Breed scala aan gassen

Air Products levert een breed assortiment gassen, mengsels en gassen van farmaceutische kwaliteit voor uw specifieke behoeften

Incubatorgassen

Air Products levert een reeks uiterst zuivere gassen en gasmengsels om aan uw specifieke behoeften te voldoen

Ultrazuivere gassen

De Experis®-reeks speciale gassen omvat ultrazuivere gassen, gasmengsels en gasverwerkingsapparatuur

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

"We moeten onze ruimte aanpassen. Waar kunnen we advies krijgen over ontwerp?"
Met onze uitgebreide kennis van vloeibare stikstof en toonaangevende toonaangevende vriezers op het gebied van tabellen kunnen we de optimale kant-en-klare oplossing voor uw behoeften bieden.

Vloeibare stikstof

Stikstof wordt zowel gewaardeerd als gas vanwege zijn inerte eigenschappen als een vloeistof voor koelen en vriezen. Ons ervaren toepassingsteam kan hun kennis van uw branche en toepassing gebruiken om u te voorzien van een leverings- en technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.
Download de Safetygram 7-brochure voor vloeibare stikstof

CryoEase® Microbulk-oplossingen

CryoEase® microbulk-technologie is een modern concept waarbij uw gas wordt geleverd door vullen op locatie t.o.v. de traditionele methode voor kleinere volumes, waar gas wordt geleverd door vol te wisselen voor lege cilinders en dewarvaten. CryoEase®-microbulktoevoer is voorzien van speciaal ontworpen trucks met geïntegreerde bedieningselementen en opties voor flexibele opslagtanks. Eindgebruik kan worden geleverd als pure gassen, cryogene vloeistoffen of gasmengsels via een blender geïnstalleerd op uw locatie.
MEER INFORMATIE

Leveringsopties

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Zuurstof

Naast het gebruik als ademgas voor toepassingen in de gezondheidszorg, profiteren de sterke oxiderende eigenschappen ervan in veel industrieën van het verbeteren van de opbrengst, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van de CO2-voetafdruk in vergelijking met andere brandstoffen.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

HULPMIDDELEN