airproducts-logo Go to Home Page

Oplossingen voor opslag onder gecontroleerde atmosfeer

Vertraag natuurlijk de rijping van uw fruit tijdens opslag en transport

Waarom zou u onze opslagoplossingen voor gecontroleerde atmosfeer gebruiken?

Controle over het rijpingsproces

Verdubbel of verdrievoudig de houdbaarheidsduur

Behoud van productkwaliteit

De versheid van fruit en groenten blijft behouden, met behoud van smaak en kwaliteit

Zekerheid

Nauwkeurige en constante bewaking en aanpassing van het zuurstof- en CO₂-gehalte

Vraag het de expert

Jose Luis Calvo

Voedseldechnologie-expert, Spanje

"Kunnen voedselgassen helpen bij andere uitdagingen na de oogst?"

Ja. Onze gassen kunnen de rijping van uw fruit versnellen of vertragen. Ze kunnen ook het astringentieniveau van dadelpruimen verwijderen.

PRISM-membranen voor gecontroleerde atmosferen

Freshline® Food Services

We leveren niet alleen gassen en apparatuur, we willen u bij elke stap helpen. Daarom zijn we ook wereldleider op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelenindustrie, voeren we tests uit voor u op locatie of in een van onze laboratoria, bieden we advies op het gebied van procesevaluatie en -optimalisatie, analytische diensten en trainingsondersteuning.

MEER WETEN

Bent u benieuwd naar kwaliteit en naleving?

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gassen en apparatuur voldoen aan alle relevante levensmiddelenwetgeving.

MEER INFORMATIE

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

Bent u benieuwd naar onze opslagoplossingen voor gecontroleerde atmosfeer?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: