airproducts-logo Go to Home Page

Continue emissiecontrole

Air Products is al tientallen jaren een toonaangevende gasleverancier voor de markt voor bewaking van luchtemissies. Onze producten kunnen worden gebruikt voor continue emissiecontrole, inclusief alle testfasen zoals gedefinieerd in EN14181.

Kalibratie van een Continuous Emission Monitoring System (CEM) vereist traceerbare en nauwkeurig gecertificeerde gasmengsels. De Experis®-reeks speciale gassen voldoet aan deze vereiste en biedt nog meer voordelen voor gebruikers die de kwaliteitsborgingsniveaus QAL1, QAL2 of QAL3 nastreven.

Air Products is momenteel de enige leverancier van speciale gassen die kalibratiegasmengsels kunnen leveren die zijn gecertificeerd met een ISO 17025-accreditatie en die NO, SO, CO en CO bevatten in dezelfde cilinder. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van een aantal belangrijke technische, veiligheids- en kostenvoordelen in vergelijking met de meer algemeen beschikbare binaire gasmengsels.

Deze mengsels worden aangevuld met een reeks ultrazuivere gassen die kunnen worden gebruikt voor analytische instrumentatie of als nulgas.

Unieke kenmerken van de gasmengsels van Air Products

Er zijn veel redenen waarom de reeks proces-, kalibratie- en geaccrediteerde mengsels van Air Products wordt gebruikt door de luchtemissiemarkt, waaronder:

Ongeëvenaarde stabiliteit

Bereikt door het gebruik van Experis®-cilinderbehandelingen en goedgekeurd door enkele van 's werelds toonaangevende metrologie-instituten

Zeer nauwkeurige mengsels

Metingsonzekerheden berekend voor elk afzonderlijk onderdeel

Certificering

Online, 24/7 toegang tot uw gascilindervoorraad en -certificering via het MyAirProducts-portaal

Unieke ISO 17025-accreditatie

Inclusief multicomponentmengsels met CO, CO₂, NO en SO₂ in dezelfde cilinder

Uitgebreide cilindergrootte-opties

Mengsels verkrijgbaar in een breed scala aan opties voor elke toepassing

Koop online

Beschikbaar voor bestaande klanten via MyAirProducts℠

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

“Wat is een geaccrediteerd gasmengsel?”

Geaccrediteerd gasmengsel is een veelgebruikte term om een gasmengsel te beschrijven dat is gecertificeerd binnen een ISO 17025-accreditatiebereik.

ISO 17025 definieert de algemene vereisten voor de competentie van testen en kalibratie voor laboratoria. Accreditatie wordt gewoonlijk verleend door nationale accreditatie-instanties, zoals UKAS, ENAC en DKD.

Het gebruik van geaccrediteerde gasmengsels is verplicht voor bepaalde aspecten van kwaliteitsborging gedefinieerd in EN14181: Kwaliteitsborging van geautomatiseerde meetsystemen.

HULPMIDDELEN