airproducts-logo Go to Home Page

Beton gieten en uitharden

Giet en stort het beton sneller en verbeter de productkwaliteit

De ultralage temperatuur van vloeibare stikstof kan worden gebruikt om de reactiewarmte tijdens het uitharden van het beton effectief te compenseren en zo snellere giettijden mogelijk te maken, vooral in warme omgevingen. Vloeibare stikstof kan ook worden gebruikt om het batchwater te koelen of de temperatuur van de batch in de mixer direct te verlagen om de kwaliteit van het beton te verbeteren en het beton sneller te laten harden.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Reken op de expertise van Air Products...

Laat ons u helpen met het opnemen van stikstof voor snellere betongiet- en uithardingstijden en een betere productkwaliteit.

CONTACT OPNEMEN: