airproducts-logo Go to Home Page

Carbonylering

Klantspecifieke levering van koolmonoxide op basis van uw volume-, druk- en zuiverheidsvereisten

Of u nu koolmonoxide nodig hebt voor dagelijks gebruik of als "back-up" voor uw eigen productie-installatie, Air Products kan economisch en betrouwbaar voorzien in uw behoeften aan koolmonoxide. Ons koolmonoxideproduct is beschikbaar voor grote commerciële behoeften en aan de strengste zuiverheidsvoorwaarden voor klantspecifieke en laboratoriumtoepassingen. Onze uitgebreide productiefabriek en distributie-infrastructuur, ervaring, systemen en software zorgen voor een ongeëvenaarde, betrouwbare levering van koolmonoxide van hoge kwaliteit.

Een aangepaste levering van koolmonoxide op basis van uw volume-, druk- en zuiverheidsvereisten

Grote volumes worden geleverd vanuit een Air Products-installatie die in de buurt van uw faciliteit is gebouwd of via een pijpleiding.

Kleinere volumes worden geleverd als bulkgas.

  • Betrouwbare levering beschikbaar voor geplande of noodgevallen
  • Uitstekende staat van dienst in het op tijd voldoen aan behoeften
  • Marktleider in veiligheid
  • Technische ondersteuning wanneer u die nodig hebt
  • Klantenservice van wereldklasse

Op zoek naar een betrouwbare levering van koolmonoxide?

We erkennen dat u vele opties hebt voor de levering van industriële gassen. Bij Air Products beschikken we over een uitgebreid en groeiend netwerk van faciliteiten en pijpleidingsystemen voor de grootste chemische en raffinagecentra ter wereld.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Koolmonoxide/syngas

Koolmonoxide (CO) wordt gebruikt bij de productie van chemicaliën, variërend van azijnzuur tot polycarbonaten tot polyurethaan tussenproducten. Syngas wordt gebruikt bij de productie van oxoalcoholen en aldehyden.