airproducts-logo Go to Home Page

Adem Alcoholmeting

Er is steeds meer vraag in de samenleving naar meer veiligheid en minder incidenten met drugs- en alcoholmisbruik op de werkplek.

Organisaties gebruiken tegenwoordig gewoonlijk alcoholanalysatoren die het alcoholgehalte van de uitgeademde adem kunnen weergeven. Om te helpen in deze markt hebben we een reeks ethanolgasmengsels ontwikkeld die voldoen aan de marktvereisten.

Deze worden geproduceerd volgens de hoogste normen en zijn compatibel met alle grote merken van zowel draagbare eenheden als motorvergrendelingen; deze omvatten Drager, Lion, Intoximeter en Alcolock Countermeasure Systems (ACS).

Download de brochure Ademalcoholmeting en Kalibratiegassen motorvergrendeling

Voordelen van Air Products' ademluchtgasmengsels

Volledige reeks concentraties

Air Products kan standaard ethanolmengsels leveren om uw apparatuur te kalibreren om te voldoen aan de wettelijke limiet van uw land.

Snelle leveringen

Dit maakt deel uit van ons standaard productaanbod, zodat leveringen snel naar u kunnen worden verzonden.

Compatibiliteit

Gasmengsels werken met alle bekende fabrikanten van draagbare en motorvergrendelingsapparatuur

Compleet aanbod

Als aanvulling op de gasmengsels is er een volledig assortiment regelaars beschikbaar voor eenvoudige kalibratie van apparatuur

Vragen? Wij hebben antwoorden.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

Trish Lees

Business Development Specialist

“Hoeveel tests kunnen er met elke bus worden uitgevoerd?”
De fabrikant van het instrument vermeldt normaal gesproken het gasdebiet dat vereist is in zijn werkprocedures. De grootste bussen van Air Products hebben een inhoud van ongeveer 110 liter. Daarom kan een instrument met een reactietijd van 10 seconden bij een vaste gasstroom van 1,0 lpm honderden keren worden getest met de bus van 110 liter.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Speciale gassen

UHP-gassen, proces-, kalibratie- en ISO 17025-geaccrediteerde mengsels in een groot aantal leveringswijzen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

HULPMIDDELEN