airproducts-logo Go to Home Page
| Halfweg

Air Products breidt Freshline®-serie uit met nieuwe Easy Freeze cryogene tunnelvriezer

Air Products heeft het portfolio van Freshline® apparatuur voor food processing uitgebreid. De laatste toevoeging aan de reeks cryogene vriezers van Air Products, de Freshline® EF tunnelvriezer, is speciaal ontwikkeld om een eenvoudige maar optimale oplossing te bieden aan bedrijven, die van plan zijn een nieuwe vrieslijn met een capaciteit van maximaal 500 kg. per uur aan te schaffen. 

De Freshline® EF tunnelvriezer vereist een minimale, initiële investering en kan snel geïnstalleerd en opgestart worden. De vriezer kan aan de specifieke wensen van de klant aangepast worden, zodat deze altijd voldoet aan de verwachtingen van hedendaagse, voedselverwerkende bedrijven. De nieuwe vriestunnel heeft een uitstekende stikstofefficiëntie; is dankzij de intuïtieve PLC en voorgeprogrammeerde recepten eenvoudig te bedienen en is bovendien makkelijk te onderhouden en te reinigen.

Zoals alle Freshline® apparatuur van Air Products biedt de nieuwe EF tunnelvriezer ultrasnelle en hoogwaardige cryogene bevriezing, en voldoet hij aan alle regelgeving en voorschriften voor de voedingsmiddelenindustrie. De gebruikers kunnen altijd een beroep doen op de ondersteuning van Air Products, of het nu gaat om cryogene expertise, engineering support, training, audits of algemene assistentie. 

“Het is fantastisch dat we onze Freshline-serie verder kunnen uitbreiden”, zegt Ann Callens, Food, Cryo and Water Segment Manager EMEA bij Air Products. “De EF tunnelvriezer heeft vele voordelen voor gebruikers, waardoor ze vooral in staat zijn hun productiviteit te verhogen, bottlenecks in de productie op te lossen en bovendien sneller en efficiёnter kunnen reageren op de behoeften en wensen van hun eigen klanten.”

Noot voor de pers: meer informatie over Air Products vindt u op www. airproducts.nl.