airproducts-logo Go to Home Page

Dehydratiescheiders

PRISM-membraanscheiders gebruiken

De eenvoudigste oplossing voor het verwijderen van waterdamp uit perslucht of gasstromen. Eenvoudige, passieve ontwerpen zorgen ervoor dat uw droge lucht wordt geleverd zonder dat u omvangrijke apparatuur nodig hebt die elektrische service en regelmatig onderhoud vereist. Kies voor membraandrogers van Air Products voor toepassingen die kleine, onderhoudsarme of mobiele oplossingen vereisen.

Membraanscheiders voor uitdroging

Membraanscheiders voor luchtdrogers worden gebruikt in pneumatische regelaars, compressiesystemen, energiecentrales, CDA-systemen, vliegdekschepen, point-of-use systemen, tandheelkundig gereedschap, verfspuitsystemen en nog veel meer.

PE-luchtdrogers

Onze lagedrukdroger (tot 200 psi) met een instelbaar dauwpunt is beschikbaar in meer dan tien verschillende groottes. Dit zijn de meest veelzijdige membraandrogers die verkrijgbaar zijn met externe, variabele sweep/purge-snelheden waarmee u precies het dauwpunt kunt instellen dat uw systeem nodig heeft. Geschikt voor toepassingen met ademlucht.
Gegevensblad downloaden

PC-luchtdrogers

De originele lagedrukdroger (tot 300 psi) met een eenvoudige, vaste spoeling, verkrijgbaar in configuraties met meerdere formaten. Deze uiterst robuuste membraandroger is ideaal voor gebruik op plaatsen waar omvangrijke apparatuur niet haalbaar is.
Gegevensblad downloaden

Hogedruk HD/ISD-drogers

Onze hogedrukdroger (tot 1200 psi) voor zware industriële compressie. Bij de inzet van PRISM HD-drogers is falen geen optie, zoals bij onderzeeërs of kerncentrales. De roestvrijstalen constructie zorgt ervoor dat deze droger bestand is tegen de meest veeleisende omgevingen.
Gegevensblad downloaden

Veelgestelde vragen

“Moet er vloeistof worden afgetapt uit het membraan?”
Het membraan verwijdert water in de vorm van waterdamp uit perslucht. Er hoeft geen vloeistof te worden afgetapt uit het membraan. Vloeistoffen moeten worden verwijderd door coalescentiefilters stroomopwaarts van het membraan.

Hoe kunnen we u helpen?

Als u meer informatie nodig hebt of als u wilt communiceren met een productspecialist, kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

CONTACT OPNEMEN: