airproducts-logo Go to Home Page

Biogas upgrading

PRISM-membraanscheiders gebruiken

Biogas ontstaat wanneer organisch materiaal vergaat en daarbij methaan en kooldioxide vrijkomen Gecontroleerde processen, zoals anaerobe vergisters of opvangbassins, vangen dit biogas op, dat wordt gezuiverd om de CO₂ en andere inerte gassen te verwijderen, zodat een gezuiverde stroom biomethaan overblijft.
Download de PRISM Biogas-informatiebrochure

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van PRISM-membraantechnologie?

Air Products PRISM Membranes verkoopt PB-membraanscheiders via een netwerk van wederverkopers die membraanscheiders in hun systemen integreren. Als uw organisatie geïnteresseerd is in het gebruik van PRISM-membraantechnologie in uw systeem, neem dan contact op met onze Business Development-specialisten.

CONTACT OPNEMEN:

PRISM-membranen PB6050-afscheider

Deze membraanscheider is PED-gecertificeerd voor veilig gebruik en vereist geen extra secundaire omhulling, wat de fabricage van het systeem eenvoudig en efficiënt maakt. Ontdek productmogelijkheden, prestatiegegevens en verschillende glasvezel- en aansluitconfiguraties.
Gegevensblad downloaden

PRISM-membranen PB4030-afscheider

Deze kleinste PB-separator is zeer geschikt voor zeer compacte systemen waar de gasstromen beperkt zijn. Deze membraanscheider is PED-gecertificeerd voor veilig gebruik en vereist geen extra secundaire omhulling, wat de fabricage van het systeem eenvoudig en efficiënt maakt.
Gegevensblad downloaden

PRISM-membranen PB4050-afscheider

Deze membraanscheider is PED-gecertificeerd voor veilig gebruik en vereist geen extra secundaire omhulling, wat de fabricage van het systeem eenvoudig en efficiënt maakt. De PB4050 is een goede keuze voor kleinere volumes biogas of als secundaire "polijst"-scheider. In dit document worden productmogelijkheden, prestatiegegevens en verschillende glasvezel- en aansluitconfiguraties besproken.
Gegevensblad downloaden

Veelgestelde vragen

“Is het PRISM-membraan gegarandeerd?”
Air Products biedt een standaardgarantie gedurende één jaar vanaf de ingebruikname of achttien maanden vanaf de aankoopdatum, mits het membraan en de uitrusting correct worden gebruikt en onderhouden. De garantie kan worden verlengd voor Preferred Partners.