Veiligheid

Veiligheid staat centraal in ons bedrijfsdoel: het veiligste, meest diverse en meest winstgevende bedrijf voor industriële gassen ter wereld zijn. We vinden het ook een morele verplichting. We willen dat onze medewerkers veilig en gezond naar huis kunnen terugkeren.

Onze overtuigingen over veiligheid zijn al decennia lang vastgelegd via onze Totale veiligheidswaarden, die benadrukken dat niets belangrijker is dan veiligheid en dat naleving van veiligheid een arbeidsvoorwaarde is. Ons huidige leiderschap heeft op dit sterke fundament gebouwd, waardoor we een nog veiliger bedrijf zijn geworden.

Jaar na jaar streven we ernaar de veiligheid voor onze collega's, aannemers, klanten en gastgemeenschappen te verbeteren. In 2020 hebben we gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid van onze industrie, waarbij we leidinggevende functies hebben bekleed in alle grote handelsorganisaties voor industriële gassen en hebben geholpen bij het verbeteren en harmoniseren van veiligheidsnormen overal ter wereld.

Ons doel is het veiligste industriële gasbedrijf ter wereld te worden. We hebben het aantal ongevallen met verzuim met 83% verbeterd en het aantal registreerbare ongevallen sinds 2014 met 48%. Helaas hebben we in 2020 een dodelijk ongeval gehad met aannemers, en zijn er stappen ondernomen om de risico's in verband met dit incident te identificeren en aan te pakken. en gecommuniceerd.

Safety Performance