Vrijwilligerswerk en betrokkenheid van medewerkers

We ontwikkelen outreach-plannen voor belanghebbenden die zijn gericht op het aanpakken van behoeften met hoge prioriteit en het onderhouden van positieve relaties met de gemeenschappen in de buurt van onze grootste activiteiten wereldwijd. Deze plannen omvatten bijeenkomsten met lokale leiders, rondleidingen door de faciliteit, training in noodsituaties en ondersteuning voor onderwijs en filantropie.

Onze medewerkers zijn ook zeer betrokken bij hun lokale gemeenschap. In 2020 waren medewerkers en gepensioneerden van Air Products betrokken bij honderden gemeenschapsprogramma's.

Wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM)

Veel van onze medewerkers ondersteunen STEM-activiteiten rechtstreeks in samenwerking met onderwijsinstellingen, waaronder scholen, hogescholen, universiteiten en gemeenschapsgroepen. Door mensen aan te trekken voor een STEM-loopbaan helpen we toekomstige carrièrepaden op te bouwen en sterke talentpools te ontwikkelen. Onze STEM-inspanningen richten zich op diverse groepen, waaronder studenten met verschillende opleidingsniveaus, werknemers en leden van de gemeenschap. Hoewel COVID-19 invloed had op ons vermogen om STEM-programma's in 2020 te leveren, konden we nog steeds bijna 17.000 studenten bereiken.

Community-projecten over de hele wereld

In 2020 hebben we contact gehouden met onze gemeenschappen, waarbij we de COVID-19-protocollen hebben gevolgd en gebruik hebben gemaakt van virtuele technologie.