Aanpassing productetiketten op
las-procesgassen en mengsels

Label Update

Op 24 maart 2018, verandert Air Products de productetiketten op een aantal cilinders en pakketten. Deze wijziging is enkel van toepassing op de las-procesgassen en mengsels uit ons gamma. Het nieuwe label vervangt twee oude labels en bevat belangrijke aanvullende informatie.


Veiligheid 

  • Alle informatie op één enkel label
  • Duidelijke vermelding van de in acht te nemen veiligheidsaspecten 

Kwaliteitscontrole 

  • ISO/AWS benaming voor standaard gasmengsels is weergegeven - essentieel voor uw kwaliteitsdocumenten.

Toepassing en gebruiksgemak 

  • Duidelijke productinformatie
  • Bijkomende informatie omtrent de toepassing op de labels voor Maxx®-gassen
  • Nieuwe benamingen voor de standaard gasmengsels
  • Verouderde merknamen verdwijnen 

Toepassing en gebruiksgemak 

De productsamenstelling, het ordernummer (PR code) en de overeengekomen prijzen blijven ongewijzigd. Ook uw bestelhistoriek in ons systeem blijft bestaan. Gebruikelijke producten kan u op de normale manier blijven bestellen. Gebruikers van onze vooraanstaande Maxx®-gassen hoeven geen actie te ondernemen. U wordt echter wel aanbevolen de nieuwe ISO-benamingen te gebruiken bij het plaatsen van een bestelling. Onze agenten en medewerkers van de klantendienst zijn zich bewust van deze veranderingen. Ze accepteren bestellingen met de (ongewijzigde) ordernummers (PR codes) en/of bestellingen met zowel de oude als nieuwe benamingen. Mocht u nog vragen hebben hieromtrent, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst of met uw bekende agent.

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.ISO norm

Label

Standaard lasgassen ISO-benaming / Maxx®-gassen

Contact

Air Products Nederland BV 

Tel.: +31 (0)20 435 35 35
nlinfo@airproducts.com

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding