Facturen en betalingen

Wij hebben meerdere geautomatiseerde systemen geïmplementeerd, dus u kunt snel de informatie vinden die u nodig hebt. 

Facturen en afleverbonnen

Snel en gemakkelijk toegang tot recente facturen en afleverbonnen voor uw producten.

Toegang tot uw recente facturen en afleverbonnen

e-facturering

De nieuwe dienst e-facturering verzendt de documenten met uw facturering als PDF-bestanden in een bijlage (indien nodig met digitale handtekening) naar uw e-mailadres, wat papieren exemplaren overbodig maakt. Stap over van het ontvangen van documenten met uw facturering op papier, naar e-facturering door Air Products en merk hoe eenvoudig het is om groen te werken.

Stap over op e-facturering

Elektronisch betalen

Met de elektronische betaaldiensten van Air Products kunt u uw rekening op meerdere manieren betalen, afhankelijk van het land van uw vestiging. In de V.S. kunt u zich opgeven voor ACH-transacties (Automated Clearinghouse). Neem voor alle overige landen contact op met uw lokale vertegenwoordiger van de klantenservice.

Schrijf u nu in voor e-Payment (V.S.)

IBAN nummer

Voor betalingen is volgens de Europese regelgeving ons IBAN nummer vereist, het IBAN nummer is: NL04DEUT0265133327

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding