Documenten en rapporten

Facturen en afleverbonnen

Snel en gemakkelijk toegang tot recente facturen en afleverbonnen voor uw producten.

Krijg nu toegang tot uw recente facturen en leveringsbonnen

Kwaliteitscertificaten

U kunt uw analysecertificaten (CofA) en/of conformiteitsverklaringen (CofC) ontvangen, afdrukken of opslaan voor geselecteerde chemicaliën en speciaalgassen. Voor elke levering wordt een PDF-bijlage gemaakt, zodat u essentiële documentatie in een consistente vorm kunt ontvangen. 

U kunt uw kwaliteitscertificaten op twee manieren bemachtigen:

1. Meld u aan via e-mail om uw CofA automatisch te ontvangen.
en/of
2. Haal uw CofA online op wanneer het u uitkomt.

Klanteigendom-inspectiedocument

De klanteigendom-controlelijst bepaalt de systeemeisen voor klanten met een tank in eigendom ter voorbereiding op een inspectie uitgevoerd door een technicus van Air Products voorafgaand aan elke levering.

De klanteigendom-inspectiecontrolelijst alleen voor Noord-Amerika
Download PDF (192 kB)

Gegevensbladen klantenservice

We hebben eenvoudige, gemakkelijk leesbare gegevensbladen van één pagina samengesteld als samenvatting van de toepassingen en hulpmiddelen die onze klanten ter beschikking staan.

Bekijk de lijst met gegevensbladen

Rapport cilindervoorraden

Cilindervoorraden geeft u een momentopname van uw voorraad gehuurde cilinders. U kunt informatie over vooruitbetalingscontracten bekijken en zelf gecertificeerde voorraadcontroles uitvoeren ter controle.

Aanmelden bij Cilinders Voorraad

Rapport geleverd volume

Download het rapport geleverd volume voor gassen en chemicaliën, zowel in bulk als in cilinders.

Haal uw eigen rapport geleverd volume op

Feiten over Gas

Feiten over Gas bevat grafieken en tabellen en interactieve omzettingsformules met betrekking tot de chemische en fysieke eigenschappen van onze cryogene vloeistof- en persgasproducten, en verder een online hulpmiddel voor het schatten van de kosten van het gebruik van stikstof, zuurstof en argon.

ISO-certificaties

Air Products is een vooraanstaande leverancier van industriële gassen en gerelateerde apparatuur en diensten, en geselecteerde chemicaliën. Het bedrijf opereert wereldwijd en is geregistreerd bij faciliteiten in de hele VS en in Canada, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Het verbeteren van productkwaliteit, service en waarde voor de klant vormt de kern van onze strategieën. Als essentieel onderdeel van deze strategieën heeft Air Products ISO 9000 als ons model voor kwaliteitsgarantie aangenomen en heeft het bedrijf meerdere ISO 9001-certificeringen behaald.

Bekijk de certificeringen per land 

Bekijk de certificeringen per bedrijf 

Bibliotheek van veiligheidsinformatiebladen (MSDS)

De MSDS-bibliotheek bevat alle voor publicatie bestemde versies voor onze producten. Wanneer u een product van ons bestelt, ontvangt uw bedrijf een MSDS met bedrijfsidentificatie, taal, telefoonnummer voor noodgevallen en transportinformatie. 

Haal uw MSDS op

 

 

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

e-facturering

Zo eenvoudig kan het zijn!

Elektronisch betalen

Klaar om te besparen?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding