Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen, specialiteitsgassen

Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen: Ontdek ons uitgebreid aanbod specialiteitsgassen

Ultra hoogzuivere gassen

Waar u de ultrazuivere gassen ook voor nodig heeft, voor chemische analyses of procesbeheer, wij bieden altijd de optimale oplossing. Acetyleen, argon, helium, koolstofdioxide, zuurstof, stikstof en synthetische lucht zijn verkrijgbaar in verschillende zuiverheden om te kunnen voldoen aan individuele wensen. Ons aanbod bestaat uit kleine cilinders van 10 liter tot pakketten van 18 grote 50 liter cilinders.

Onze BIP® cilinders, gevuld met stikstof, helium of argon, bevatten minder dan 10 ppb zuurstof en minder dan 20 ppb water, wat deze gassen dus 300 keer zuiverder maakt dan de gebruikelijke UHP gassen. Inmiddels is de BIP® technologie ook voor waterstof beschikbaar.  Met minder dan 100 ppb zuurstof, minder dan 20 ppb water en 10 ppb THC (totale koolwaterstoffen) is ons H2 BIP®-gas vele malen zuiverder dan de gangbare waterstof kwaliteit. 

Met de BIP®-technologie geniet u van het ultieme draaggas met de volgende voordelen: een langere levensduur van uw kolommen voor de gaschromatografie, zeer lage dauwpunten en geen contaminatie in uw processen.

Bezoek onze micrositevoor uitgebreide informatie

BIP

BIP®-Technologie

Voor het beste in gaszuiverheid

Contact

Air Products Nederland BV 

Tel.: +31 (0)20 435 35 35
nlinfo@airproducts.com

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding