Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Freshline®-vries- en koelassortiment

Bij Air Products hebben we meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vriestechnologie. Naast de hieronder vermelde vriezers, bieden wij een compleet assortiment aan technologieën voor elk denkbaar vriesproces: invriezen per batch, continu invriezen, korstvriezen, IQF, niet-IQF, evenals koelen, mengen en coating. Bezoek de website voor ons complete assortiment aan vries- en koeltechnologieën.


Freshline EF-tunnelvriezer

Freshline® Easy Freeze (EF) Tunnel Freezer

De Freshline® EF-tunnelvriezer – EF staat voor Easy Freeze – van Air Products vereist slechts een minimale initiële investering en kan snel en eenvoudig in uw bestaande of nieuwe productlijn worden geïntegreerd. Zo beschikt u over een flexibele oplossing met weinig risico's. Het systeem is ontworpen met het oog op eenvoud en snelheid.

Download PDF l Video →


Freshline® MP-tunnelvriezer

De Freshline® MP-tunnelvriezer – MP staat voor Multi-Purpose – is onze nieuwste innovatie op het gebied van vriestechnologie. Met deze uiterst flexibele tunnelvriezer beschikt u over de hoogste kwaliteit en doorvoercapaciteit. Dankzij het modulaire ontwerp biedt de vriezer hoogwaardige mogelijkheden voor invriezen, korstvriezen, IQF en diepkoelen, en kan deze hierdoor ook gemakkelijk aan uw productieprocessen en -vereisten worden aangepast. De machine is verkrijgbaar in verschillende afmetingen vanaf 3 meter, in modules van 3 meter. Een eenvoudige bediening, onderhoud en reiniging zijn kenmerkend voor de MP-tunnelvriezer, die voldoet aan de huidige internationale hygiënenormen.

Freshline DM tunnel freezer

Brochure
De Freshline® MP-tunnelvriezer – De beste prestaties, afgestemd op uw behoeften.

Download PDF


Freshline® Inline-koeloplossing voor droge ingrediënten

Onze Freshline® Inline-koeloplossing voor droge voedingsproducten is een op maat gemaakt, inert temperatuurregelsysteem, ideaal voor het koelen van droge ingrediënten voordat deze opgeslagen of verwerkt worden

Download PDF

Freshline® QS-vriezer

De Freshline® QS-tunnelvriezer – QS staat voor Quick Start – van Air Products vereist slechts een minimale initiële investering en kan snel en eenvoudig in uw bestaande of nieuwe productlijn worden geïntegreerd. Zo beschikt u over een flexibele oplossing met weinig risico's. Het systeem is ontworpen met het oog op eenvoud en snelheid.

 

Video over het invriezen met een Freshline® QS-tunnelvriezer.

Freshline QS freezer

Brochure
De Freshline® QS-tunnelvriezer – Geeft innovatieve voedselverwerkende bedrijven een snelle start op het gebied van invriezen.

Download PDF


Freshline® DM-tunnelvriezer 

De Freshline® DM-tunnelvriezer – DM staat voor Dual Mode – is ontworpen met het oog op flexibiliteit. Tegenwoordig wordt er veelal gebruikgemaakt van 'just-in-time'-productietechnieken. Van het ene moment op het andere moet naar een ander product kunnen worden overgeschakeld. Tijd is dan kostbaar. Met de Freshline® DM kunt u met één machine snel en eenvoudig overschakelen van de verwerking van IQF-producten (Individually Quick Frozen) naar niet-IQF-producten.

 

Video over het invriezen met een Freshline® DM-tunnelvriezer.

Freshline DM freezer

Brochure
De Freshline® DM-tunnelvriezer – Voor het snel en flexibel invriezen van zowel IQF- als niet-IQF-producten.

Download PDF


Freshline® LIN-IS

LIN-IS (Liquid Nitrogen Injection Solution) van Air Products is verbeterd en biedt nu zowel top- als bodeminjectie.

LIN-IS heeft de voorkeur van vele voedselverwerkende bedrijven voor het koelen tijdens het mengen of voorafgaand aan het vormingsproces. Dit is een op maat gemaakt regelsysteem voor de temperatuur, ontworpen voor het diepkoelen of koelen van levensmiddelen in een menger, doorgaans voorafgaand aan vormprocessen. Bij de bestaande bodeminjectiemethode wordt een bepaalde hoeveelheid vloeibare stikstof aan de onderzijde van de mixer ingespoten en direct vermengd met het voedingsproduct. Deze methode biedt een consistent en herhaalbaar koelprocédé, zodat het vormproces wordt geoptimaliseerd, bacteriële groei wordt voorkomen en geur- en smaakverlies wordt beperkt.

Op basis van nieuwe uitdagingen voor onze klanten in de saus-, bereide levensmiddelen- en bakkerij-industrie en de marktontwikkelingen heeft Air Products de top-injectie LIN-IS ontwikkeld, waarbij vloeibare stikstof bovenop het product wordt verdampt. Deze methode zorgt voor een lichte koeling van gevoelige producten zoals deeg en een vermindering van luchtbellen in schuimgevoelige producten zoals romige sauzen.

LIN-IS bottom injection technology
LIN-IS bodeminjectie technologie.

Brochure
Freshline® LIN-IS (Liquid Nitrogen Injection Solution).

Download PDF

Klik hier voor meer informatie →


tell me more
Bezoek de website voor ons complete assortiment aan vries- en koeltechnologieën.

Bezoek website →

Meer weten?
Bezoek de pagina Kennis delen voor casestudy's, video's en white papers over onze nieuwste innovaties op het gebied van vriestechnologieën voor levensmiddelen.

Ga naar Kennis delen →

Verbetert de productkwaliteit en versnelt het verwerkingsproces

De Freshline® Inline-koeloplossing voor droge ingrediënten

Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding