Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Kennis delen

Air Products heeft een rijke geschiedenis en hierdoor een schat aan ervaring en deskundigheid als het gaat om het diepkoelen, invriezen en verpakken onder beschermde atmosfeer (MAP) voor de levensmiddelenindustrie. Bekijk onze casestudy's, video's, podcasts en white papers om te zien hoe we u kunnen helpen.


Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij een leverancier van cryogene vriessystemen?


Hoe kan ik meer inzicht krijgen in ons stikstofgebruik?


Ongeplande uitval van machines kost tijd en geld. Hoe kan ik dit tot een minimum beperken?


Hoe kan ik het verbruik van vloeibaar stikstof van mijn cryogene tunnelvriessysteem optimaliseren?


 Hoe kan ik de productie verhogen van een assortiment dat uit verschillende bevroren producten bestaat?


Hoe kan ik de kwaliteit van mijn verpakte levensmiddelen behouden?


En als u nog steeds vragen hebt over hoe u uw producten het beste kunt verwerken, neemt u voor het beste advies in de branche contact op met een van onze experts.


 

Downloads

White papers

Cold Feat: Choosing the Right Freezing Technology for your Production Line
Door Dr. Chris Kennedy, onafhankelijk consultant in de levensmiddelenindustrie, lid van het Institute of Refrigeration, The Institute of Food Science and Technology en het Institute of Physics

Impact of freezing parameters on the characteristics of food
Agoulon, directeur bij Agro-Hall


Videos

 Klick hier → voor meer video's en Fresh Clips-filmpjes


Brochures


Praktijkvoorbeelden

Bekijk hoe Wilkins & Sons, een van de grootste jamproducenten van het Verenigd Koninkrijk, onlangs is geholpen door Air Products met technologie voor het invriezen van producten zonder kwaliteitsverlies die het bedrijf tegelijk de flexibiliteit biedt om in te spelen op veranderende behoeften.
Download PDF


X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding